Έκλεισε και τον Χουτεσιώτη ο Άρης

Ο Λευτέρης Χουτεσιώτης.

i

©intime

Έκλεισε και τον Χουτεσιώτη ο Άρης

Αλέξης Σαββόπουλος 20:44 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 20:46 - 19.06.2023

Ο Έλληνας τερματοφύλακας ήρθε σε συμφωνία με τον Άρη και αύριο έρχεται στη Θεεσαλονίκη για να περάσει από ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει.

Σε έναν από τους πιο σταθερούς τερματοφύλακες την τελευταία διετία στη Σούπερ Λιγκ, τον Λευτέρη Χουτεσιώτη κατέληξε τελικά ο Άρης στα πλαίσια της ενίσχυσης με περισσότερο ελληνικό στοιχείο την νέα σεζόν και φυσικά για να αντικαταστήσει τον Μάριο Σιαμπάνη. 

Ο 29χρονος τερματοφύλακας που έμεινε ελεύθερος μετά τον υποβιβασμό του Ιωνικού, συμφώνησε σε όλα προφορικά με την ομάδα της Θεσσαλονίκης και αύριο θα έρθει στην πόλη για να περάσει απο ιατρικές εξετάσεις και να υπογράψει, ώστε να πλαισιώσει τον Κουέστα στους τερματοφύλακες.

Βασικός και αναντικατάστατος κάτω από τα δοκάρια του Ιωνικού από τη στιγμή που η ομάδα της Νίκαιας επέστρεψε στη μεγάλη κατηγορία, με μερικές εξαιρετικές εμφανίσεις. Πέρσι κατέγραψε 31 συμμετοχές στην πολύ καλή σεζόν του Ιωνικού και κέρδισε τον τίτλο του κορυφαίου τερματοφύλακα της Super League, ενώ φέτος δεν έχασε λεπτό στα 26 ματς της κανονικής περιόδου, αλλά και στα επτά που ακολούθησαν στα playouts.

Είναι προϊόν των ακαδημιών του Ολυμπιακού και έκανε το ντεμπούτο του στο Πρωτάθλημα σε έναν αγώνα εναντίον του Πανθρακικού στις 3 Απριλίου του 2016. Έκανε μόνο επτά επίσημες εμφανίσεις με τον Ολυμπιακό και το καλοκαίρι του 2019 που έμεινε ελεύθερος, μετακόμισε στα Γιάννινα. Έμεινε δυο σεζόν εκεί κάνοντας 40 παιχνίδια. Έχει αγωνιστεί επίσης σε όλες τις μικρές Εθνικές ομάδες με συνολικά 10 εμφανίσεις.

Ο 29χρονος (20/7/94) πρώην τερματοφύλακας του Ιωνικού, είχε απασχολήσει και τη Λαμία, ωστόσο, ο ίδιος έδινε προτεραιότητα στον Άρη. Συνολικά, σε δύο σεζόν στη Νίκαια μέτρησε 65 ματς, ενώ πριν πάει στον Ιωνικό είχε 40 ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα και 9 με τον Ολυμπιακό, όπου και ξεκίνησε την καριέρα του.