Επίσημη η παραμονή του Ρουπ για έναν ακόμα χρόνο - «Να οδηγήσουμε πιο ψηλά τον Άρη»

Ο Λούκας Ρουπ παραμένει στον Άρη.

i

©intime

Επίσημη η παραμονή του Ρουπ για έναν ακόμα χρόνο - «Να οδηγήσουμε πιο ψηλά τον Άρη»

Αλέξης Σαββόπουλος 22:14 - 19.06.2023 / Ανανεώθηκε: 22:47 - 19.06.2023

Ο Άρης ανακοίνωσε την ανανέωση του συμβολαίου του Λούκας Ρουπ για έναν ακόμα χρόνο.

Η παραμονή του Λούκας Ρουπ για έναν ακόμα χρόνο είναι γεγονός.

Ο Άρης είχε συμφωνήσει με τον Γερμανό μεσοεπιθετικό για έναν ακόμα χρόνο και το βράδυ της Δευτέρας σφραγίστηκε με τις υπογραφές στα συμβόλαια η ανανέωση της συνεργασίας.

Στην ανακοίνωση της ΠΑΕ Άρης για τον Ρουπ αναφέρεται: «Η ΠΑΕ ΑΡΗΣ ανακοινώνει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον Lukas Peter Rupp.

O 32χρονος Γερμανός μέσος, που βρέθηκε απόψε στα γραφεία της ΠΑΕ, υπέγραψε συμβόλαιο για έναν χρόνο με την ομάδα μας με τη δυνατότητα επέκτασης για έναν ακόμη χρόνο.

«Ήθελα να μείνω»

Αμέσως μετά την υπογραφή του νέου του συμβολαίου, ο Lucas Rupp, δήλωσε στο arisfc.com.gr:

«Το διάστημα που βρίσκομαι στον ΑΡΗ και τη Θεσσαλονίκη νιώθω πολύ καλά. Το απόλαυσα. Οπότε ήθελα να μείνω και είμαι χαρούμενος που θα συνεχίσω να αγωνίζομαι στον ΑΡΗ. Θέλω να ευχαριστήσω τον κ. Καρυπίδη και τον κ. Παλίκουτσα για την εμπιστοσύνη τους, την οποία θα κάνω τα πάντα για να ανταποδώσω στο γήπεδο.

Ανυπομονώ να ξεκινήσουν οι υποχρεώσεις μας στην Ευρώπη και στόχος μας είναι να φτάσουμε μέχρι τους ομίλους του Europa Conference League. Στην Ελλάδα στόχος μας είναι να οδηγήσουμε τον ΑΡΗ ψηλότερα στο πρωτάθλημα και να πετύχουμε πάλι τους στόχους μας.

Θέλω να ευχαριστήσω και τους φιλάθλους μας για την αγάπη και την υποστήριξη όλο αυτό το διάστημα που βρίσκομαι εδώ. Θα δώσω το 100% του εαυτού μου για να ανταποκριθώ στις προσδοκίες τους και όλοι μαζί να έχουμε μια πετυχημένη χρονιά σε Ελλάδα και Ευρώπη».

Σε αντίθεση με τον Ρουπ, παρελθόν αποτελεί, όπως είναι γνωστό, ο Μπράντλει Μαζικού, ο οποίος συνεχίζει στη Σερβέτ, ενώ όλα δείχνουν ότι θ’ αποχωρήσει και ο Ματέο Γκαρσία. Ο Αργεντινός μεσοεπιθετικός οδεύει, όπως όλα δείχνουν στο Μεξικό και την Άτλας, που τον ήθελε και το περασμένο καλοκαίρι.

Η μεξικάνικη ομάδα με έδρα τη Γουαδαλαχάρα, έχει καταθέσει επίσημη πρόταση στον Άρη για την απόκτηση του 27χρονου μεσοεπιθετικού, την οποία είναι πολύ πιθανό να αποδεχτεί η ομάδα της Θεσσαλονίκης. Ο παίκτης δεν ήταν σήμερα στην προπόνηση ενισχύοντας την φημολογία, αλλά οι κρίσιμες διαπραγματεύσεις είναι αύριο όπου και θα φανεί οριστικά τι μέλει γενέσθαι.

Στον παίκτη η Άτλας προσφέρει ένα πολύ καλό συμβόλαιο, με αρκετά περισσότερα χρήματα από αυτά που παίρνει στον Άρη και από τη στιγμή που οι κιτρινόμαυροι, δεν έχουν δείξει διάθεση να ανανεώσουν το συμβόλαιό του που λήγει το επόμενο καλοκαίρι, ο Ματέο είναι έτοιμος να μετακομίσει στο Μεξικό.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τα χρήματα που θα εισπράξει η ομάδα της Θεσσαλονίκης από την παραχώρηση του Αργεντινού θα φτάσουν το 1 εκατ. ευρώ. Με τον τρόπο αυτό, ο Άρης θα πάρει πίσω ένα μέρος από τα χρήματα που δαπάνησε για να τον πάρει από τον Ερυθρό Αστέρα πριν από τρία καλοκαίρια και ταυτόχρονα απαλλάσσεται από ένα… αλμυρό συμβόλαιο περίπου 400.000 ευρώ.