Η Μαζεϊκάι τιμώρησε τον Άλεξ Αντετοκούνμπο και προπονείται μόνος του!

Η Μαζεϊκάι τιμώρησε τον Άλεξ Αντετοκούνμπο και προπονείται μόνος του!

Γιάννης Πάλλας 18:31 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 19.05.2024

Εκτός ομάδας άφησε η Μαζεϊκάι τον Άλεξ Αντετοκούνμπο για μια εβδομάδα στη Λιθουανία

Την απόφαση να τιμωρήσει τον Άλεξ Αντετοκούνμπο πήρε η διοίκηση της ομάδας του Μαζεϊκάι στη Λιθουανία, λίγο πριν τα playoffs του πρωταθλήματος!

Μάλιστα, σύμφωνα με το ρεπορτάζ του Basketnews που δεν διαψεύστηκε ο παίκτης αποφασίστηκε να προπονηθεί μόνος του για τουλάχιστον μια εβδομάδα.

Ο 22χρονος φόργουορντ πιθανότατα υπέπεσε σε πειθαρχικό παράπτωμα, αλλά οι άνθρωποι της ομάδας απέφυγαν να δώσουν εξηγήσεις για την απόφαση τους. Μάλιστα, ο τζένεραλ μάνατζερ της Μαζεϊκάι Αρούνας Λίσκις αρνήθηκε να σχολιάσει το θέμα.

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο στο τελευταίο παιχνίδι πρωταθλήματος κόντρα στην Λιετκαμπέλις έπαιζε μόλις 3 λεπτά το λιγότερο χρόνο που είχε ως τώρα από την ημέρα που αποκτήθηκε.

Στο διάστημα της παρουσίας του στη Μαζεϊκάι είχε ως τώρα 8,6 πόντους, 2,5 ριμπάουντ και 5,5 PIR (αξιολόγηση) σε 15,5 λεπτά ανά αγώνα. Μάλιστα, σούταρε με 51% για δίποντα, 26% στα τρίποντα και 62% στις ελεύθερες βολές.

Ο Άλεξ Αντετοκούνμπο βρέθηκε στη Λιθουανία από τις Ηνωμένες Πολιτείες, όταν αποχώρησε από τους Wisconsin Herd, τη θυγατρική της G-League των Μιλγουόκι Μπακς, στις αρχές Φεβρουαρίου.

Ο 22χρονος φόργουορντ προπονείται μόνος του και το τι θα συμβεί θα φανεί το επόμενο διάστημα εφόσον ολοκληρώσει τον κύκλο των ατομικών προπονήσεων για μια εβδομάδα.