Μπράουν: «Στον Παναθηναϊκό η πίεση, μπορούμε να κερδίσουμε»

Μπράουν: «Στον Παναθηναϊκό η πίεση, μπορούμε να κερδίσουμε»

Γιάννης Πάλλας 18:00 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 19.05.2024

Ο Λορένζο Μπράουν αναφέρθηκε στο Game 5 της Τρίτης (7/5, 21:15) στο ΟΑΚΑ με τον Παναθηναϊκό AKTOR που οδηγεί στο Final-4 της Euroleague στο Βερολίνο

Την πίστη του πως μπορεί η Μακάμπι Τελ Αβίβ να περάσει ξανά επιτυχημένα από το ΟΑΚΑ εξέφρασε ο Λορένζο Μπράουν για το Game 5 της Τρίτης (7/5, 21:15) με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

«Η προετοιμασία είναι ακριβώς η ίδια. Θα πρέπει να βελτιωθούμε στην άμυνα σε αυτό το παιχνίδι. Πιστεύω πως στο τελευταίο παιχνίδι ήμασταν καλοί στο πρώτο κομμάτι του αγώνα, αλλά μετά κάναμε πολλά λάθη και δεν πήραμε αρκετά ριμπάουντ. Αν βελτιωθούμε σε αυτά τα σημεία, είμαι βέβαιος πως θα κερδίσουμε» δήλωσε ο Αμερικανός γκαρντ για την αναμέτρηση με την ελληνική ομάδα.

Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι, να περιορίσουμε τον ρυθμό τους και να σταματήσουμε τον Λεσόρ, αλλά δεν θα είναι εύκολο Η πίεση θα είναι στον Παναθηναϊκό, γιατί παίζει στην έδρα του. Δεν έχουμε τίποτα να χάσουμε».

Για την πιθανότητα να αγωνιστούν χωρίς τον Ουέιντ Μπόλντγουιν οι Ισραηλινοί, είπε: «Είναι μεγάλο κομμάτι της ομάδας μας, ένας παίκτης που σκοράρει και δημιουργεί. Μπορεί να κάνει πολλά πράγματα καλά, αλλά θα πρέπει να καλύψουμε την απουσία του με ομαδική προσπάθεια».

Η Μακάμπι ξέρει ότι έχασε μεγάλη ευκαιρία στο Βελιγράδι για να τελειώσει τη σειρά, αλλά από τη στιγμή που κέρδισε άλλες δυο φορές στο ΟΑΚΑ οι Ισραηλινοί θεωρούν ότι μπορούν να το ξανακάνουν.

Ωστόσο, αυτή τη φορά είναι πολύ δύσκολο, καθώς θα έχουν να αντιμετωπίσουν και την «καυτή» έδρα και το γεγονός ότι η αναμέτρηση οδηγεί στο Final-4.