Κάτας: «Μπορούμε να νικήσουμε πάλι στο ΟΑΚΑ» - Τι είπε για Μπόλντγουιν
i

©InTime

Κάτας: «Μπορούμε να νικήσουμε πάλι στο ΟΑΚΑ» - Τι είπε για Μπόλντγουιν

Γιάννης Πάλλας 16:47 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 09:59 - 19.05.2024

Ο Όντεντ Κάτας αναφέρθηκε στη μεγάλη «μάχη» της Τρίτης (7/5, 21:15) με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ στο Game 5 της Euroleague

Την πεποίθηση του πως η Μακάμπι Τελ Αβίβ μπορεί να κερδίσει ξανά στο ΟΑΚΑ στο Game 5 της Τρίτης (7/5, 21:15) κόντρα στον Παναθηναϊκό AKTOR που οδηγεί στο Final-4 της Euroleague στο Βερολίνο, εξέφρασε ο προπονητής της ομάδας Όντεντ Κάτας στην τελευταία προπόνηση πριν την αναχώρηση για την Αθήνα.

«Υπάρχει μια απογοήτευση για την ευκαιρία που χάσαμε. Ο Παναθηναϊκός πέτυχε κάποια μεγάλα καλάθια στο τέλος και σίγουρα θα μπορούσε να είχαμε αποφύγει κάποια λάθη. Όμως θέλουμε να είμαστε ανταγωνιστικοί και να διεκδικήσουμε τη νίκη. Στο ΟΑΚΑ θα υπάρχει πολύ καυτή ατμόσφαιρα, αλλά έχουμε κερδίσει ήδη δύο φορές εκεί και πιστεύω πως μπορούμε και Τρίτη» εξήγησε ο τεχνικός της «ομάδας του λαού» για την αναμέτρηση με τους «πράσινους».

Και πρόσθεσε: «Θα πρέπει να είμαστε συγκεντρωμένοι και ψύχραιμοι και να μείνουμε ενωμένοι. Είμαστε περήφανοι για ό,τι έχουμε πετύχει μέχρι τώρα και θα πάμε με πίστη να παίξουμε το μπάσκετ μας. Αποδείξαμε και στα δύο παιχνίδια του ΟΑΚΑ πως είμαστε μια ομάδα που δεν λυγίζει. Θα είναι μια τρελή ατμόσφαιρα, αλλά έχουμε παίκτες με εμπειρία και θέλουμε να το απολαύσουμε».

Όσο για την κατάσταση των Ουέιντ Μπόλντγουιν και Τζον Ντιμπαρτολομέο ο Όντεντ Κάτας υπογράμμισε: «Φυσικά θα θέλαμε όλοι να είναι υγιείς και στην καλύτερη δυνατή κατάσταση. Θα περιμένουμε μια τελευταία εξέταση για να δούμε αν είναι έστω και λίγο πιθανό να είναι στη δωδεκάδα ο Μπόλντγουιν. Ο Ντιμπαρτολομέο είναι μια χαρά, θα παίξει».

Όπως αναφέρουν τα Μέσα Ενημέρωσης του Ισραήλ ο Ουέιιντ Μπάλντγουιν παρότι αναμένεται να έρθει στην Αθήνα δεν πρόκειται να αγωνιστεί.

Οι Μάβερικς «έδεσαν» τον Κιντ και άφησαν τους ανταγωνιστές τους με την όρεξη
NBA

15:29 - 06.05.2024

Οι Μάβερικς «έδεσαν» τον Κιντ και άφησαν τους ανταγωνιστές τους με την όρεξη

Την ώρα που το όνομα του Τζέισον Κιντ ενεπλάκη σε δημοσιεύματα που τον ήθελαν ως υποψήφιο στόχο των Λος Άντζελες Λέικερς για τη θέση του head coach, οι Ντάλας Μάβερικς έκαναν την κίνηση-ματ και επέκτειναν τη συνεργασία τους μαζί του.

Άλλωστε, όπως φάνηκε και στο Game 4 στο Βελιγράδι ακόμη δεν είναι έτοιμος μετά τον τραυματισμό του στον πρώτο αγώνα και η κατάσταση του εφόσον χρησιμοποιηθεί μπορεί να επιδεινωθεί και να βγει νοκ άουτ για το φινάλε των υποχρεώσεων της Μακάμπι στο Ισραήλ.