Αυτοί σφυρίζουν τον «τελικό» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι Τελ Αβίβ

Μπράουν - Σλούκας

i

© Intime

Αυτοί σφυρίζουν τον «τελικό» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και Μακάμπι Τελ Αβίβ

Sportal newsroom 12:35 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 14:31 - 15.05.2024

Η Euroleague έκανε γνωστούς τους τρεις διαιτητές που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ το βράδυ της Τρίτης του Πάσχα (07/05, 21:15) για τον «τελικό» πρόκρισης στο Final 4 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Το μεγάλο παιχνίδι του ΟΑΚΑ, ανάμεσα σε Παναθηναϊκό AKTOR και Μακάμπι Τελ Αβίβ είναι προ των πυλών, με τις δύο ομάδες να διεκδικούν τη νίκη στο Game 5 της σειράς, η οποία θα τους δώσει το εισιτήριο για το Final 4 του Βερολίνο. Εκεί όπου περιμένει η Ρεάλ Μαδρίτης, η οποία είναι η μοναδική που έχει τσεκάρει ήδη το εισιτήριό της για το μεγάλο ραντεβού τίτλου.

Το κλειστό των Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων αναμένεται να είναι κατάμεστο, καθώς η πράσινη ΚΑΕ έχει ανακοινώσει sold out την ίδια μέρα που βγήκαν τα εισιτήρια στην αγορά, με την ανυπομονησία των φίλων του «τριφυλλιού» για το παιχνίδι που έρχεται να είναι τεράστια.

Στο ΟΑΚΑ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ - Προπονήθηκε και θέτει υποψηφιότητα για τη 12άδα
EUROLEAGUE

22:55 - 05.05.2024

Στο ΟΑΚΑ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ - Προπονήθηκε και θέτει υποψηφιότητα για τη 12άδα

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ επέστρεψε από την Ισπανία, έβγαλε μέρος της προπόνησης την Κυριακή του Πάσχα και έχει κάποιες λίγες πιθανότητες να είναι στη 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR στο Game 5 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ενόψει του μεγάλου αγώνα της Τρίτης, η Euroleague όρισε τους τρεις διαιτητές που θα βρεθούν στο ΟΑΚΑ για να σφυρίξουν την αναμέτρηση και να προσπαθήσουν να κρατήσουν ισορροπίες σε ένα 40λεπτο που αναμένεται με τεράστια ένταση και πάθος.

Για το λόγο αυτό ορίστηκαν τρεις διαιτητές με εμπειρία σε αγώνες υψηλού επιπέδου. Πρόκειται για τους Ίλια Μπελόσεβιτς, Εμίν Μόγκουλκοτς και Μεχντί Ντιφαλά, οι οποίοι θα διαιτητεύσουν την αναμέτρηση στο κλειστό του ΟΑΚΑ, που θα κρίνει το δεύτερο από τα τέσσερα εισιτήρια για το Final 4.