Στο ΟΑΚΑ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ - Προπονήθηκε και θέτει υποψηφιότητα για τη 12άδα

Στο ΟΑΚΑ ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ - Προπονήθηκε και θέτει υποψηφιότητα για τη 12άδα

Ηλίας Λαλιώτης 22:55 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 00:16 - 19.05.2024

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ επέστρεψε από την Ισπανία, έβγαλε μέρος της προπόνησης την Κυριακή του Πάσχα και έχει κάποιες λίγες πιθανότητες να είναι στη 12άδα του Παναθηναϊκού AKTOR στο Game 5 με την Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ευχάριστα νέα για τον Παναθηναϊκό AKTOR ανήμερα της Κυριακής του Πάσχα.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν προπονήθηκε το απόγευμα στο ΟΑΚΑ, ξεκινώντας την προετοιμασία της για το σπουδαίο Game 5 των playoffs της EuroLeague κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ, με μια ευχάριστη έκπληξη για όλους.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, ο οποίος επέστρεψε από την Ισπανία την Μ. Παρασκευή βρέθηκε στο κλειστό και είδε από κοντά όλους τους συμπαίκτες του μετά από μέρες.

Παράλληλα, όμως, ακολούθησε μέρος του προγράμματος προπόνησης και έχει κάποιες πιθανότητες να είναι στη 12άδα του «τελικού» κόντρα στη Μακάμπι Τελ Αβίβ την ερχόμενη Τρίτη (7/5, 21:15).

Ο ίδιος το θέλει πάρα πολύ, αλλά είναι γεγονός πως έχει μείνει εκτός προπονήσεων για αρκετό διάστημα. Στην Ισπανία νοσηλεύτηκε σε νοσοκομείο για να ξεπεράσει το πρόβλημα υγείας που αντιμετώπιζε και όλα θα κριθούν σε συνεργασία με τον Εργκίν Αταμάν, το ιατρικό επιτελείο και τον ίδιο τον Χουάντσο Ερνανγκόμεθ.