Αμφίβολος και ο Ντιμπαρτολομέο ενόψει του Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι

Τζον Ντιμπαρτολομέο

i

©Intime

Αμφίβολος και ο Ντιμπαρτολομέο ενόψει του Παναθηναϊκός AKTOR - Μακάμπι

Νίκος Καλαμπάκας 15:21 - 05.05.2024 / Ανανεώθηκε: 00:19 - 19.05.2024

Συναγερμός στη Μακάμπι για τον τζον Ντιμπροτολέο ο οποίος τραυματίστηκε και είναι αμφίβολος για το ματς με τον Παναθηναϊκό AKTOR στο ΟΑΚΑ.

Η Μακάμπι Τελ Αβίβ αντιμετωπίζει προβλήματα τραυματισμών ενόψει του game 5 κόντρα στον Παναθηναϊκό, που θα καθορίσει το ποια ομάδα θα βρεθεί στο Final 4 της Euroleague.

Η ομάδα του Ισραήλ ηττήθηκε σε αγώνα για το εγχώριο πρωτάθλημα από τη Χάποελ Χολόν, όμως ο Όντεν Κάτας έχει άλλες... φουρτούνες στο κεφάλι του, αφού μετά τον Ουέιντ Μπόλντγουιν, κινδυνεύει να χάσει και τον Ντιμπαρτολομέο.

Ο γκαρντ της «ομάδας του λαού» χτύπησε στον ώμο και αποχώρησε από τον αγώνα και πλέον υπάρχει αγωνία για τη συμμετοχή του στο καθοριστικό ματς με τον Παναθηναϊκό.

Ο Κάτας περιμένει να μάθει το μέγεθος της ζημιάς προκειμένου να καταστρώσει τα πλάνα του ενόψει του αγώνα της Τρίτης 7/5, από τον οποίο θα απουσιάσει ο Μπόλντγουιν που στον 4ο αγώνα ένιωσε ενοχλήσεις στο πόδι που ήταν τραυματίας και αποχώρησε.

Ο Ντιμπαρτολομέο ήταν ο παίκτης που κλήθηκε να καλύψει το κενό του Μπόλντγουιν, αφού μαζί με τον Μπλατ ήταν οι παίκτες που κράτησαν την περιφέρεια στο πλευρό του Λορέντζο Μπράουν. Πιθανή απουσία του θα δημιουργήσει πρόβλημα στο roteiton του Κάτας, ο οποίος καλείται να βρει λύσεις σε ένα ματς δίχως αύριο...