Κάτας: «Δεν νομίζω ότι θα έχουμε τον Μπάλντγουιν με τον Παναθηναϊκό»

Κάτας: «Δεν νομίζω ότι θα έχουμε τον Μπάλντγουιν με τον Παναθηναϊκό»

Γιάννης Πάλλας 22:35 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 15:36 - 18.05.2024

Ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ Όντεντ Κάτας εξηγεί πως είναι δύσκολο να προλάβει το Game 5 με τον Παναθηναϊκό AKTOR ο Ουέιντ Μπάλντγουιν

Τα πλάνα του χωρίς να υπολογίζει στον Ουέιντ Μπάλντγουιν φαίνεται να καταστρώνει ο προπονητής της Μακάμπι Τελ Αβίβ Όντεντ Κάτας ενόψει του Game 5 της Euroleague στο ΟΑΚΑ την Τρίτη του Πάσχα (7/5, 21:15) με τον Παναθηναϊκό AKTOR.

Ο προπονητής των Ισραηλινών δεν φαίνεται να έχει αρκετές ελπίδες να δει τον παίκτη του ετοιμοπόλεμο για το παιχνίδι που οδηγεί στο Final-4 του Βερολίνου.

Μάλιστα, λίγο πριν το τζάμπολ της αναμέτρησης με τη Χάποελ Χολόν, για το πρωτάθλημα, ο Όντεντ Κάτας σχεδόν απέκλεισε το ενδεχόμενο να είναι διαθέσιμος ο Αμερικανός γκαρντ στο κρίσιμο ματς του ΟΑΚΑ. «Δεν νομίζω ότι θα έχουμε τον Μπόλντγουιν αυτή την εβδομάδα», δήλωσε ο τεχνικός της «ομάδας του λαού».

Ο Ουέιντ Μπάλντγουιν είχε τραυματιστεί λίγο πριν τη λήξη του πρώτου αγώνα, χάνοντας τα επόμενα δύο που πραγματοποιήθηκαν. Στο τέταρτο επανήλθε, αλλά πρόλαβε να αγωνιστεί σχεδόν 8 λεπτά, καθώς υπέστη υποτροπή, αφού ήταν ανέτοιμος και ο προπονητής πήρε το ρίσκο να τον χρησιμοποιήσει.

Στο μεταξύ, πρόβλημα προέκυψε για τη Μακάμπι με τον Ρόμαν Σόρκιν. Ο διεθνής ψηλός ταλαιπωρείται από ίωση και δεν θα μπορεί να βοηθήσει την ομάδα του στο ματς με τη Χολόν.

Ακόμη, εκτός για λόγους ξεκούρασης έμειναν οι Μπόνζι Κόλσον και Χασιέλ Ριβέρο.