Ματέο: «Δυο νίκες μακριά από το όνειρο της EuroLeague»

Τσους Ματέο

Ματέο: «Δυο νίκες μακριά από το όνειρο της EuroLeague»

Sportal newsroom 20:35 - 04.05.2024 / Ανανεώθηκε: 12:23 - 18.05.2024

Ο Τσους Ματέο αναφέρθηκε στην πρόκριση της Ρεάλ στο Final-4 της Euroleague και την προοπτική κατάκτησης της για δεύτερη σερί σεζόν

Η Ρεάλ Μαδρίτης «σκούπισε» τη Μπασκόνια και πήρε το πρώτο «εισιτήριο» για το Final-4 της Euroleague, γεγονός που πιστώνεται και στον Τσους Ματέο.

Ο τεχνικός της «βασίλισσας» αναφέρθηκε στην προοπτική να κατακτήσει το τρόπαιο της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης για δεύτερη σερί σεζόν.

Η Ρεάλ θα είναι παρούσα στο Final 4 για ένατη φορά τα τελευταία 11 χρόνια και ο Τσους Ματέο έχει κάθε λόγο να αισθάνεται χαρούμενος.

«Πλέον απέχουμε δυο νίκες για να κατακτήσουμε ξανά τη EuroLeague. Είναι ένα πολύ δύσκολο όνειρο αλλά θα προσπαθήσουμε. Στο ισπανικό πρωτάθλημα είμαστε στις πρώτες θέσεις. Έχουμε κερδίσει επίσης το Σούπερ Καπ και το Copa del Rey. Θα συνεχίσουμε με φιλοδοξία ως το τέλος. Έχουμε μπροστά ματς το Final 4 σε 20 μέρες και δεν πρέπει να μας αποσπά την προσοχή μέχρι να φτάσουμε εκεί» δήλωσε ο Τσους Ματέο, που προετοιμάζει πλέον την ομάδα του για να υπερασπιστεί τον περσινό τίτλο.

Όπως φάνηκε άλλωστε στη σειρά με τη Μπασκόνια και ειδικά στο τρίτο παιχνίδι που διεξήχθη στη Buesa Arena της Βιτόρια οι Μαδριλένοι έχουν ανεβάσει στροφές και ετοιμάζονται για το ραντεβού στο Βερολίνο.

Με άξονα τον Φακούντο Καμπάτσο στην περιφέρεια και τον Έντι Ταβάρες στη ρακέτα η Ρεάλ δείχνει ήδη έτοιμη για να αντιμετωπίσει τη νέα πρόκληση που είναι η κατάκτηση του τροπαίου για δεύτερη σερί σεζόν στη Euroleague.