Με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι

Χουάντσο Ερνανγκόμεθ

Με Χουάντσο Ερνανγκόμεθ ο Παναθηναϊκός κόντρα στη Μακάμπι

Ηλίας Λαλιώτης 17:32 - 06.05.2024 / Ανανεώθηκε: 08:18 - 19.05.2024

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ θα είναι στην 12άδα του Παναθηναϊκού για το παιχνίδι απέναντι στην Μακάμπι, το πέμπτο της σειράς των Playoffs της Euroleague.

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ επιστρέφει στη δράση, με τον Ισπανό να τίθεται στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν για το Game 5 του Παναθηναϊκού με αντίπαλο την Μακάμπι Τελ Αβίβ!

Ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ το τελευταίο διάστημα απουσίαζε, όντας στην Ισπανία για να υποβληθεί με εξετάσεις, με τον Ισπανό να επιστρέφει την Μεγάλη Παρασκευή στην Ελλάδα και πλέον να θέτει εαυτόν στην διάθεση του Εργκίν Αταμάν.

Όπως μπορείτε να δείτε και μέσα από το βίντεο του Sportal, ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ δείχνει καλά και πλέον είναι στο χέρι του Εργκίν Αταμάν το πόσο και εάν θα τον χρησιμοποιήσει στο μεγάλο Game 5 απέναντι στην Μακάμπι.

Μετά τις θεραπείες στις οποίες υποβλήθηκε ο Χουάντσο Ερνανγκόμεθ, η κατάστασή του είναι πολύ καλύτερη σε σχέση με πριν, γεγονός που είχε ως αποτέλεσμα να πάρει και το πράσινο φως από το ιατρικό επιτελείο, ώστε να δώσει το «παρών» στην 12άδα του Game 5. Φυσικά σε αυτό έπαιξε μεγάλο ρόλο και η θέληση του παίκτη, ο οποίος ήθελε σαν τρελός να βοηθήσει τους συμπαίκτες του στον τελικό πρόκρισης για το Final 4 του Βερολίνου.

Μετά και την επιστροφή του Χουάντσο Ερνανγκόμεθ στη δράση, ο Εργκίν Αταμάν έχει όλους τους παίκτες στην διάθεσή του, με τον τούρκο κόουτς του Παναθηναϊκού να καταστρώνει ανενόχλητος τα πλάνα του για την αναμέτρηση της Τρίτης (7/5) απέναντι στην Μακάμπι Τελ Αβίβ.