Αναβολή και μετάθεση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ζήτησε η ΑΕΚ

ΑΕΚ

Αναβολή και μετάθεση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό ζήτησε η ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 17:35 - 02.11.2023 / Ανανεώθηκε: 17:36 - 02.11.2023

Η ΚΑΕ ΑΕΚ Betsson με επιστολή της προς τον ΕΣΑΚΕ ζήτησε αναβολή και μετάθεση του αγώνα με τον Παναθηναϊκό, που έχει οριστεί για τις 20 Νοεμβρίου.

Το παιχνίδι του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Betsson έχει οριστεί για τις 20 Νοεμβρίου, το απόγευμα της Δευτέρας (20:15). Η αναμέτρηση αυτή θα διεξαχθεί στο ΟΑΚΑ και θα είναι κεκλεισμένων των θυρών, λόγω της τιμωρίας του «τριφυλλιού» για τα επεισόδια στον περσινό τέταρτο τελικό της Basket League.

Η αναμέτρηση της 7ης αγωνιστικής θα διεξαχθεί 2 ημέρες πριν από τον αγώνα της 4ης αγωνιστικής του BCL κόντρα στην Κινγκ Στσέτσιν για την φάση των ομίλων του BCL. Ένα παιχνίδι με ιδιαίτερη βαρύτητα για την Ένωση, η οποία σε περίπτωση νίκης θα κάνει σημαντικό βήμα για την κατάκτηση της πρώτης θέσης του ομίλου, που ισοδυναμεί με απευθείας πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Για το λόγο αυτό στην Ένωση η αντίδραση ήταν άμεση. Με επιστολή που έστειλε στην διοργανώτρια αρχή του πρωταθλήματος, η «κιτρινόμαυρη» ΚΑΕ ζητάει την αναβολή και μετάθεση του αγώνα με το «τριφύλλι» για άλλη ημερομηνία, ώστε να προπονηθεί απερίσπαστη για την κρίσιμη αναμέτρηση με την ομάδα από την Πολωνία.

Στην επιστολή της η ΑΕΚ Betsson αναγνωρίζει πως είναι εύλογο ο Παναθηναϊκός να αγωνίζεται 3 μέρες μετά από τα παιχνίδια του στην Euroleague και για το λόγο αυτό να ορίζονται τα περισσότερα παιχνίδια του την Δευτέρα, όμως την ίδια στιγμή δεν θέλουν να επηρεαστεί η εικόνα της ομάδας στο BCL, σε μια διοργάνωση που υπάγεται στην FIBA και ο ΕΣΑΚΕ αποτελεί μέλος της και θα πρέπει να υποστηρίζει τις ομάδες που αγωνίζονται σε αυτή.

Στην ΑΕΚ έχουν κάνει ξεκάθαρες τις προθέσεις τους και περιμένουν τις επόμενες κινήσεις από την Basket League.

Tags: