Άνοιξε η μπουτίκ της ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων - Ανάρπαστα τα προϊόντα

Άνοιξε η μπουτίκ της ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων - Ανάρπαστα τα προϊόντα

Χρήστος Τσάλτας 14:01 - 21.10.2023 / Ανανεώθηκε: 14:06 - 21.10.2023

Σε κάθε εντός έδρας ματς της ΑΕΚ στο κλειστό των Άνω Λιοσίων θα λειτουργεί από εδώ και πέρα και η μπουτίκ με τα προϊόντα της Ένωσης. Τα... εγκαίνια έγιναν στο ματς με την Λούντβιγκσμπουγκ και το Σάββατο (21/10) στο ματς με τον Απόλλωνα θα ανοίξει στις 17:30.

Στο παιχνίδι της πρεμιέρας του Basketball Champions League, δηλαδή στη νίκη της ΑΕΚ επί της Λούντβιγκσμπουργκ, άνοιξε της πόρτες του -εκτός από το γήπεδο- και η μπουτίκ της Ένωσης εντός του κλειστού των Άνω Λιοσίων. 

Πέραν από την αγωνιστική ικανοποίηση για το θετικό αποτέλεσμα, ακολούθησε και η εμπορική επιτυχίας μιας και τα προϊόντα της ομάδας έγιναν ανάρπαστα. Το κατάστημα προβλέπεται να λειτουργεί σε όλα τα εντός έδρας ματς των «κιτρινόμαυρων», αρχής γενομένης από το παιχνίδι του Σαββάτου (21/10, 20:15, ΕΡΤ3) με αντίπαλο τον Απόλλωνα της Πάτρας. Στο ματς δηλαδή, που ο Ζοάν Πλάθα και οι παίκτες του θα αναζητήσουν την πρώτη τους νίκη στο εγχώριο πρωτάθλημα.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ

«Άνοιξε τις πόρτες της στην αναμέτρηση ΑΕΚ BETSSON BC – Λούντβιγκσμπουργκ, η Βοutique, στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων, και με το… καλημέρα τα προϊόντα της «Βασίλισσας» έγιναν ανάρπαστα. 

Η απαιτητική «πρεμιέρα» στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία! 

Οι οπαδοί της ΑΕΚ, που θα δώσουν το «παρών» και απόψε στον αγώνα με Απόλλωνα Πάτρας CARNA, θα έχουν την ευκαιρία να επιλέξουν μέσα από μία μεγάλη γκάμα ρούχων και αξεσουάρ. 

Η Boutique θα λειτουργεί σήμερα από τις 17:30 και καθ’ όλη τη διάρκεια του αγώνα, στην είσοδο των VIP. Θα είναι ανοικτή, βεβαίως, σε όλες τις αναμετρήσεις της Ομάδας μας, πάντα ανανεωμένη, και σας περιμένει…»