«Μέσα» ο Αγραβάνης για την ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Δημήτρης Αγραβάνης

«Μέσα» ο Αγραβάνης για την ΑΕΚ κόντρα στον Άρη

Χρήστος Τσάλτας 16:04 - 20.01.2024

Η ΑΕΚ υποδέχεται τον Άρη για την 15η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, με τον Ζοάν Πλάθα να έχει στη διάθεσή του τον Δημήτρη Αγραβάνη για πρώτη φορά στη σεζόν.

Να επιστρέψει στις νίκες θέλει η ΑΕΚ που υποδέχεται τον Άρη, στο κλειστό των Λιοσίων. Η Ένωση μετά τις δύο ήττες από Ολυμπιακό και Απόλλωνα Πάτρας θέλει να επιστρέψει στα θετικά αποτελέσματα και παράλληλα να πετύχει την πρώτη νίκη της για το 2024.

Στο πλαίσιο αυτό ο Ζοάν Πλάθα θα έχει για πρώτη φορά στη διάθεσή του τον Δημήτρη Αγραβάνη. Ο Έλληνας φοργουορντ/σέντερ ανακοινώθηκε στις αρχές της εβδομάδας και έχοντας μια «γεμάτη» εβδομάδα προπονήσεων θα ενισχύσει την ομάδα του, με τον Ισπανό κόουτς να αναμένεται να του δώσει χρόνο συμμετοχής.

Παράλληλα, πρώτη συμμετοχή στο κλειστό των Λιοσίων και για τον Μπράντον Νάιτ, που έκανε ντεμπούτο στην Πάτρα. Εκτός αποστολής για την ΑΕΚ οι τραυματίες Κουζμίνσκας και Φλιώνης, ο Μανώλης Ματαλιωτάκης αλλά και ο Όστιν Χόλινς, που έκανε ατομικό πρόγραμμα νωρίτερα.

Η 12άδα της ΑΕΚ: Τίλμαν, Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Πιλάβιος, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Χατζηδάκης, Νάιτ, Κουζέλογλου, Μόργκαν, ΜακΡέι.