Ο Χόλινς ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ και... ανεβάζει στροφές!

Η ατομική προπόνηση του Όστιν Χόλινς στα Λιόσια

i

@Sportal

Ο Χόλινς ντύθηκε στα κιτρινόμαυρα της ΑΕΚ και... ανεβάζει στροφές!

Χρήστος Τσάλτας 14:54 - 20.01.2024

Η ΑΕΚ έκανε δικό της τον Όστιν Χόλινς και ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ βρέθηκε από νωρίς στο κλειστό των Λιοσίων για ατομική προπόνηση.

Αν και πέρασε περίπου 1,5 μήνας από την ημέρα που αποχώρησε ο Μπεν ΜάκΛεμορ, η ΑΕΚ βρήκε τον ιδανικό αντικαταστάτη του στο πρόσωπο του Όστιν Χόλινς. Ο Αμερικανός γκαρντ/φόργουορντ έπειτα από τη λύση της συνεργασίας του με την Ζαλγκίρις, αποδέχτηκε την πρόταση της Ένωσης και πλέον βρίσκεται στη χώρα μας για να δουλέψει υπό τις οδηγίες του Ζοάν Πλάθα.

Η Ένωση έβαλε στη μηχανή της έναν παίκτη με παραστάσεις στο κορυφαίο επίπεδο της Ευρώπης, ο οποίος από την πρώτη μέρα παρουσίας του στην Ελλάδα δεν έχασε χρόνο και μπήκε αμέσως σε ρυθμούς δουλειάς.

Μετά την πρώτη γνωριμία με τους νέους συμπαίκτες του, την Παρασκευή, το πρόγραμμα του Σαββάτου περιλάμβανε προπόνηση ατομικής φύσεως στο κλειστό των Λιοσίων, μαζί με τον Δημήτρη Φλιώνη, που δεν θα αγωνιστεί απέναντι στον Άρη, λόγω ενοχλήσεων στη μέση. Υπό το βλέμμα του άμεσου συνεργάτη του Ζοάν Πλάθα, Ελόι Ραμίρεθ, ο Χόλινς δούλεψε σε υψηλές στροφές, με σκοπό να αφομοιώσει όσο το δυνατόν γρηγορότερα τα «θέλω» του προπονητή του.

@Sportal

Την Κυριακή (21/01) ο 32χρονος άσος θα κάνει την πρώτη προπόνησή του με τους νέους συμπαίκτες του, όπου και αναμένεται να φορτσάρει για το ντεμπούτο του με την κιτρινόμαυρη φανέλα, το οποίο αναμένεται να πραγματοποιηθεί την ερχόμενη Τρίτη (23/01) κόντρα στον Προμηθέα, στην Πάτρα, για την πρεμιέρα της φάσης των 16 του BCL.

Πάρτε μια γεύση από την δουλειά του Όστιν Χόλινς στο κλειστό των Λιοσίων το μεσημέρι του Σαββάτου.

Tags: