Με Χολ και 11άδα η ΑΕΚ Betsson κόντρα στον Προμηθέα

Λάνγκστον Χολ

Με Χολ και 11άδα η ΑΕΚ Betsson κόντρα στον Προμηθέα

Χρήστος Τσάλτας 18:28 - 20.03.2024 / Ανανεώθηκε: 18:32 - 20.03.2024

H AEK Betsson δίνει το τελευταίο παιχνίδι της για το BCL της φετινής σεζόν, με τον Ηλία Ζούρο να έχει στη διάθεσή του ξανά τον Λάνγκστον Χολ, στην 11άδα που παρατάσσεται.

Το τελευταίο παιχνίδι της AEK Betsson για το φετινό BCL είναι απέναντι στον Προμηθέα. η ομάδα της Πάτρας «καίγεται» για τη νίκη, ώστε να πάρει την πρόκριση στα προημιτελικά, την ώρα που η Ένωση θέλει το θετικό αποτέλεσμα για το γόητρο, αλλά και για να μην μετρήσει ρεκόρ 0-6 στη φάση των 16.

Η Ένωση θέλει να βάλει... φρένο στο αρνητικό σερί και να κλείσει με χαμόγελο την ευρωπαϊκή παρουσία της, χτίζοντας παράλληλα μομέντουμ, μετά τη νίκη κόντρα στο Μαρούσι, στο κλειστό του Αγίου Θωμά, το περασμένο Σάββατο.

Ενόψει του αγώνα με την ομάδα του Ηλία Παπαθεοδώρου, ο Λάνγκστον Χολ φωνάζει παρών για ακόμα μια φορά. Ο Αμερικανός γκαρντ δεν είναι δηλωμένος στη λίστα του πρωταθλήματος της Stoiximan Basket League, ωστόσο στα παιχνίδια του BCL έχει κανονικά δικαίωμα συμμετοχής, ενισχύοντας την ομάδα του για ακόμα ένα παιχνίδι.

Εκτός αποστολής είναι οι τραυματίες, Τζόρνταν Μόργκαν, Τζάστιν Τίλμαν και Δημήτρης Φλιώνης που για ακόμα ένα παιχνίδι μένουν εκτός δράσης για την Ένωση.

Η 11άδα της ΑΕΚ Betsson: Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Χόλινς, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Χατζηδάκης, Κουζμίνσκας, Νάιτ, Κουζέλογλου, ΜακΡέι.

Sportal Euroleague Show με Ερυθρός Αστέρας - Παναθηναϊκός και όλη τη δράση της Τετάρτης