Πανέτοιμη για Προμηθέα η ΑΕΚ Betsson και με στόχο να κλείσει θετικά την πορεία στο BCL

Πανέτοιμη για Προμηθέα η ΑΕΚ Betsson και με στόχο να κλείσει θετικά την πορεία στο BCL

Χρήστος Τσάλτας 18:58 - 19.03.2024

H προετοιμασία της ΑΕΚ για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής του BCL κόντρα στον Προμηθέα (20/03, 19:30) ολοκληρώθηκε, με τον Ηλία Ζούρο και τους παίκτες του να συνεχίζουν σε υψηλούς ρυθμούς.

Να δώσει συνέχεια στην καλή εικόνα που έβγαλε κόντρα στο Μαρούσι θέλει η ΑΕΚ Betsson. Η Ένωση ολοκλήρωσε την -σύντομη- προετοιμασία της, μετά το παιχνίδι του Σαββάτου, για την αναμέτρηση της 6ης αγωνιστικής της φάσης των 16 του BCL κόντρα στον Προμηθέα, στο κλειστό των Λιοσίων.

Τις τελευταίες δύο ημέρες η Ένωση επικεντρώθηκε στο παιχνίδι με την ομάδα της Πάτρας. Ο Έλληνας προπονητής έδωσε έμφαση στην ψυχολογία, αλλά και στο πώς η ομάδα του θα παρουσιαστεί έτοιμη για ακόμα ένα παιχνίδι με υψηλή απαίτηση. Διότι ναι μεν η Ένωση είναι αδιάφορη βαθμολογικά, με τον Προμηθέα να κυνηγάει νίκη-πρόκριση στα προημιτελικά, όμως στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο θέλουν τη νίκη για το γόητρο και για να μην ολοκληρωθεί η φάση των 16 με ρεκόρ 0-6.

Τα προβλήματα παραμένουν εντός των τειχών (Τίλμαν, Μόργκαν, Φλιώνης εκτός με προβλήματα τραυματισμών, με τον Λάνγκστον Χολ να επιστρέφει στην 12άδα, καθώς έχει δικαίωμα συμμετοχής στα παιχνίδια του BCL, εν αντιθέσει με το πρωτάθλημα της Stoiximan Basket League.

Στο παιχνίδι της Τετάρτης θα επιστρέψει και ο κόσμος στις εξέδρες, πιο συγκεκριμένα οι φίλοι της ΑΕΚ Betsson που έχουν εξασφαλίσει διαρκείας από το περασμένο καλοκαίρι, με τους κιτρινόμαυρους να καλύπτουν το 20% του γηπέδου, λόγω της τιμωρίας που έχει επιβληθεί από την διοργανώτρια αρχή.

Sportal Euroleague Show με Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τρίτης