Η ΑΕΚ Betsson έθεσε στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για Περιστέρι και περιμένει στήριξη

Η ΑΕΚ Betsson έθεσε στη διάθεση του κόσμου τα εισιτήρια για Περιστέρι και περιμένει στήριξη

Χρήστος Τσάλτας 15:26 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 16:20 - 19.03.2024

Η ΑΕΚ Betsson θέλει να έχει τον κόσμο στο πλευρό της, γι' αυτό και λίγες μέρες πριν από το τζάμπολ του αγώνα με το Περιστέρι (23/03, 20:15) οι «κιτρινόμαυροι» έθεσαν τα εισιτήρια του αγώνα στη διάθεσή του κόσμου, περιμένοντας εκείνος να γίνει ο εκτός παίκτης για ακόμα μια φορά φέτος.

Σε ένα απαιτητικό και κρίσιμο παιχνίδι, ίσως στο πιο κρίσιμο της σεζόν έτσι όπως έχει αυτή εξελιχθεί, η ΑΕΚ Betsson αντιμετωπίσει το Σάββατο 23 Μαρτίου το Περιστέρι στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Ο αγώνας ανήκει στο πρόγραμμα της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League. Δηλαδή της τελευταίας της κανονικής περιόδου και η Ένωση που βρίσκεται με ρεκόρ 9-12 στην έκτη θέση του βαθμολογικού πίνακα θέλει να παραμείνει σε αυτήν με κάθε δυνατό και αδύνατο τρόπο.

Γι' αυτό και θέλει τη νίκη απέναντι στην ομάδα του Βασίλη Σπανούλη, που σήμερα (19/3) παίζει την... ύπαρξη της στο Basketball Champions League κόντρα στην Τενερίφη και ζητά συνδυασμό αποτελεσμάτων για να προκριθεί, αλλά εντός των συνόρων έχει τον έλεγχο στα χέρια της και με 14-17 βρίσκεται στην τρίτη θέση.

Ο κόουτς Ηλίας Ζούρος έχει εξηγήσει στους παίκτες του την κρισιμότητα του συγκεκριμένου αγώνα και τους έχει προετοιμάσει κατάλληλα, καθώς έχει εστιάσει την τελευταία υποχρέωση της regular season του εγχώριου πρωταθλήματος, αν και μεσολαβεί το αδιάφορο βαθμολογικά (αλλά όχι αγωνιστικά) ματς με τον Προμηθέα για το BCL (20/3, 19:30).

Το βάρος και η προσοχή πέφτει μοιραία στον αγώνα με το Περιστέρι και μάλιστα η ΚΑΕ ανακοίνωσε την διάθεση των εισιτηρίων και κάλεσε τους φιλάθλους των «κιτρινόμαυρων» να στηρίξουν την προσπάθεια σε αυτό το κομβικό σημείο της σεζόν.

Η ανακοίνωση της ΑΕΚ για τα εισιτήρια με το Περιστέρι

«Η ΑΕΚ ΒETSSON BC ανακοινώνει, ότι ξεκίνησε η διάθεση των εισιτηρίων για την αναμέτρηση της «Βασίλισσας», με αντίπαλο το Περιστέρι Bwin.

Η αναμέτρηση θα διεξαχθεί στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League 2023-2024, το Σάββατο (23/03, 20:15), στο Olympic Hall των Άνω Λιοσίων.

Τιμές εισιτηρίων: 15, 20, 25, 30, 50, 100, 150 ευρώ

Τρόποι αγοράς: H αγορά των εισιτηρίων γίνεται με χρέωση όλων των καρτών Visa και Mastercard (προπληρωμένες, χρεωστικές, πιστωτικές).

Για να αγοράσετε το εισιτήριό σας, μέσω της VIVA, πατήστε ΕΔΩ.

  • Για την αγορά κάθε εισιτηρίου είναι υποχρεωτική η καταχώρηση του ονόματος και του αριθμού ΑΜΚΑ.-Η είσοδος για τα παιδιά έως 10 ετών είναι ελεύθερη (συμπεριλαμβάνεται και το έτος γέννησης 2013)»