Η ώρα της κρίσης για το Περιστέρι: Παίζει με την Τενερίφη και χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για την πρόκριση

Η ώρα της κρίσης για το Περιστέρι: Παίζει με την Τενερίφη και χρειάζεται συνδυασμό αποτελεσμάτων για την πρόκριση

Γιώργος Γαβριλάκης 12:00 - 19.03.2024 / Ανανεώθηκε: 12:02 - 19.03.2024

Στην τελευταία αγωνιστική για την «φάση των 16» του Basketball Champions League, το Περιστέρι φιλοξενεί (19/3, 19:30, Cosmote Sports 4) την πρωτοπόρο του Group K, Τενερίφη και για να πάρει την πρόκριση δεν του αρκεί μόνο η δική του νίκη.

Την προηγούμενη αγωνιστική του Basketball Champions League, το Περιστέρι νίκησε την Χάποελ Ιεροσολύμων και διατήρησε τις ελπίδες πρόκρισής του στα προημιτελικά της διοργάνωσης. Μόνο που τώρα, έφθασε η ώρα της τελικής κρίσης.

Οι παίκτες του Βασίλη Σπανούλη, νωρίς το βράδυ της Τρίτης (19/3, 19:30, Cosmote Sports 4) υποδέχονται στην δυτική όχθη της Αττικής την πρωτοπόρο του Group K της «φάσης των 16»: Την Τενερίφη, από τα Κανάρια νησιά της Ισπανίας, του Κάιλ Γκάι, του Γκεόργκι Σερμαντίνι και του Μαρσελίνιο Χουέρτας.

Το πρόβλημα είναι πως πέραν από όσα προβλήματα θα δημιουργήσουν στο Περιστέρι οι ποιοτικοί παίκτες των φιλοξενούμενων, που αν και πρώτοι στην κατάταξη δεν έχουν εξασφαλίσει την κορυφή, ακόμα κι αν καταφέρουν να τους νικήσουν αυτό από μόνο του δεν είναι αρκετό για να έρθει η πρόκριση.

Το Περιστέρι ακόμα κι αν τα καταφέρει, χρειάζεται στο δεύτερο ματς του ομίλου (που ξεκινάει την ίδια ώρα), η Χάποελ Ιεροσολύμων να χάσει στην Τουρκία από την Καρσίγιακα.

Όπως και να έχει όμως, η δική του αναμέτρηση «είναι ένας τελικός», όπως είπε και ο νεαρός φόργουορντ, Νίκος Χουγκάζ, ο οποίος σημείωσε επίσης πως «θέλουμε τη βοήθεια του κόσμου, να γεμίσει το γήπεδο και να φτάσουμε όλοι μαζί σ’ ένα ιστορικό αποτέλεσμα για τον σύλλογο!».

🔴 Sportal Euroleague Show με Αναντολού Εφές - Ολυμπιακός και όλη τη δράση της Τρίτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!