ΑΕΚ: Έγινε το ραντεβού με Καντζούρη, τα ξαναλένε την επόμενη εβδομάδα

Ηλίας Καντζούρης

i

@ Intime

ΑΕΚ: Έγινε το ραντεβού με Καντζούρη, τα ξαναλένε την επόμενη εβδομάδα

Χρήστος Τσάλτας 20:28 - 03.05.2023 / Ανανεώθηκε: 20:28 - 03.05.2023

Το ραντεβού ανάμεσα στην ΚΑΕ ΑΕΚ και τον Ηλία Καντζούρη πραγματοποιήθηκε, με τις δύο πλευρές να έχουν νέα συνάντηση την επόμενη εβδομάδα.

Η ημέρα ήταν γεμάτη στο στρατόπεδο της ΑΕΚ. Αγωνιστικές υποχρεώσεις δεν υπάρχουν, καθώς η σεζόν έχει ολοκληρωθεί για τους «κιτρινόμαυρους», όμως η Τετάρτη (03/05) ήταν μέρα με αρκετό ενδιαφέρον στο στρατόπεδο της Ένωσης.

Η διοίκηση παρέθεσε δείπνο στην ομάδα στη Νέα Φιλαδέλφεια, όπου έγιναν συζητήσεις σε πιο χαλαρό κλίμα για τη σεζόν που πέρασε. Οι παίκτες των «κιτρινόμαυρων» συναντήθηκαν για ακόμα μια φορά, δείχνοντας πως εντός των τειχών το κλίμα παραμένει πάρα πολύ καλό, παρά το σύντομο φινάλε της σεζόν.

Στην ατζέντα όμως δεν ήταν μόνο το αποχαιρετιστήριο γεύμα της σεζόν στην ΑΕΚ. Κι αυτό γιατί ανάμεσα στους διοικούντες την ΚΑΕ και τον Έλληνα προπονητή έγινε η πρώτη συνάντηση, η οποία ήταν προγραμματισμένη με το φινάλε των αγωνιστικών υποχρεώσεων της Ένωσης.

Οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν πως οι δύο πλευρές συζήτησαν σε πολύ καλό κλίμα, με την κουβέντα να εστιάζει σε όσα έγιναν κατά τη διάρκεια των προηγούμενων μηνών. Άλλωστε με το πέρας της σεζόν για την ΑΕΚ αυτή ήταν οι πρώτη φορά που οι δύο πλευρές έκατσαν στο τραπέζι των συζητήσεων. Και δεν θα είναι η τελευταία.

Αυτό γιατί ΑΕΚ και Καντζούρης αναμένεται να τα ξαναπούν πιο αναλυτικά την ερχόμενη εβδομάδα σε νέο ραντεβού των δύο πλευρών. Ανάμεσα στις δύο πλευρές η συνεργασία κύλησε πολύ καλά, υπάρχει αμοιβαίος σεβασμός, ενώ το γεγονός πως οι δύο πλευρές είχαν πολύ καλή συνεργασία τους προηγούμενους μήνες παίζει τον δικό της ρόλο στις επαφές που έγιναν και θα γίνουν τις επόμενες μέρες.