ΑΕΚ: Συνάντηση με τον Καντζούρη για την επόμενη χρονιά

ΑΕΚ: Συνάντηση με τον Καντζούρη για την επόμενη χρονιά

Γιάννης Πάλλας 17:30 - 01.05.2023

Ο Ηλίας Καντζούρης θα κληθεί να συζητήσει στα μέσα της εβδομάδας με την διοίκηση της ΑΕΚ για την επόμενη ημέρα του Συλλόγου

Με τον Ηλία Καντζούρη θα συναντηθεί η διοίκηση της ΑΕΚ πιθανότατα στα μέσα της εβδομάδας, προκειμένου να συζητήσουν για το μέλλον και τον σχεδιασμό της νέας σεζόν.

Ο έμπειρος τεχνικός μετά τον αποκλεισμό από το Περιστέρι στην πρώτη φάση των playoffs καλείται να συζητήσει με τους ιθύνοντες την ΚΑΕ για το πως θα πορευτεί η ομάδα τη νέα χρονιά.

Ο Ηλίας Καντζούρης θα συνομιλήσει με τον μεγαλομέτοχο Μάκη Αγγελόπουλο, για το πως θα εξελιχθούν τα πράγματα τη νέα χρονιά. Τις προϋποθέσεις που υπάρχουν, το μπάτζετ και γενικά το οικονομικό αναμένεται να είναι στην πρώτη γραμμή, καθώς φέτος έπεσε μεγάλο βάρος της διαχείρισης στους ώμους του.

Ο τεχνικός της «Ένωσης» θέλει να συνεχίσει το έργο του, αλλά όλα θα εξαρτηθούν από τη συζήτηση που θα κάνει με τον Μάκη Αγγελόπουλο εντός της εβδομάδας. Εκεί, θα διαφανεί ξεκάθαρα η πρόθεση των δυο πλευρών για το αν θα συνεχίσουν και τη νέα χρονιά τη συνεργασία τους.

Κατόπιν, θα γίνει κουβέντα και για το έμψυχο δυναμικό, όπου αναμένεται να υπάρξουν ριζικές αλλαγές στο ρόστερ και θα παραμείνουν όπως φαίνεται ελάχιστοι παίκτες.