Ο Ντρέιμοντ Γκριν ετοιμάζεται για επτά παιχνίδια κόντρα στον... αδελφό του

Ντρέιμοντ Γκριν

i

© photo by Lachlan Cunningham / Getty Images / Ideal Images

Ο Ντρέιμοντ Γκριν ετοιμάζεται για επτά παιχνίδια κόντρα στον... αδελφό του

Γιώργος Γαβριλάκης 13:25 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:44 - 01.05.2023

Κι αφού ο Στέφεν Κάρι οδήγησε τους Ουόριορς στους ημιτελικούς της Δύσης, τώρα ο Ντρέιμοντ Γκριν αναλαμβάνει το μαρκάρισμα του ΛεΜπρόν στη σειρά με τους Λέικερς και παραδέχεται πως «θα είναι σκληρό να μαρκάρω τον αδελφό μου για επτά παιχνίδια» έγραψε στο twitter προφητεύοντας (και πάλι) Game 7.

Ο Στέφεν Κάρι μετά τη μεγαλειώδη εμφάνισή του στο Game 7 με τους Σακραμέντο Κινγκς προσπαθεί να συγκεντρωθεί στον επόμενο αντίπαλο της ομάδας του. Δηλαδή, στους Λος Άντζελες Λέικερς του ΛεΜπρόν Τζέιμς. Οι δύο τους συναντιούνται στα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας και ο σούπερ σκόρερ των πρωταθλητών δήλωσε πως «είναι ευλογία που παίζουμε ακόμα σε αυτό το επίπεδο». 

Η ομάδα του ανέτρεψε το 0-2 και προκρίθηκε εις βάρος των Κινγκς με 4-3. Τώρα θα αντιμετωπίσει και πάλι έναν... Βασιλιά. «Είναι ξεχωριστό να παίξεις κόντρα στον ΛεΜπρόν» δήλωσε και θυμήθηκε πως «από την πρώτη σειρά που παίξαμε όταν ήταν στο Κλίβελαντ, το 2015, μέχρι και σήμερα, είμαστε τυχεροί και ευλογημένοι που βρισκόμαστε ακόμα εδώ». Πλέον, όπως πρόσθεσε «ανυπομονούμε για το νέο κεφάλαιο και προσπαθούμε να κρατήσουμε ζωντανή τη σεζόν μας μέχρι τη διεκδίκηση του πρωταθλήματος». 

Οι σταρς του ΝΒΑ... παραμίλησαν με την εμφάνιση του Στέφεν Κάρι και εκδηλώθηκαν στα social media
NBA

09:20 - 01.05.2023

Οι σταρς του ΝΒΑ... παραμίλησαν με την εμφάνιση του Στέφεν Κάρι και εκδηλώθηκαν στα social media

Βλέποντάς τον να βάζει 50 πόντους και να κάνει ρεκόρ στο Game 7 των Ουόριορς στο Σακραμέντον, νυν και πρώην συμπαίκτες, αντίπαλοι, φίλοι και εχθροί δε μπορούσαν παρά να υποκλιθούν στο μεγαλείο του. Αρκετοί από αυτούς, έμειναν με το στόμα... ανοιχτό!

Το ίδιο ανυπόμονος είναι και ο συμπαίκτης του Ντρέιμοντ Γκριν. Μάλιστα, είναι ο άνθρωπος που θα αναλάβει προσωπικά το μαρκάρισμα του ΛεΜπρόν Τζέιμς, ένα πολύ δύσκολο έργο για οποιονδήποτε αμυντικό. Ακόμα και για τον Γκριν που θεωρείται ένας από τους πληρέστερους και εξυπνότερους του είδους. Και ένας από τους πιο δυναμικούς -αν όχι ο πιο δυναμικός. 

«Θα είναι δύσκολο το μαρκάρισμα του αδελφού μου ΛεΜπρόν Τζέιμς για επτά παιχνίδια», έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter ο 33χρονος φόργουορντ των Ουόριορς, προβλέποντας ταυτόχρονα πως η σειρά θα έχει μακρά πορεία. Θεωρεί ότι η ομάδα του θα παίξει και πάλι Game 7, στην έδρα τους αυτή τη φορά, αφού οι Πολεμιστές -έναντι των Λιμνανθρώπων- έχουν πλεονέκτημα στη σειρά.