Σκέφτεται να βγει στη «σύνταξη» ο Χόλιντεϊ

Χολιντέι και Μπούκερ σε μονομαχία από την αναμέτρηση των

i

Photo by Patrick McDermott/Getty Images

Σκέφτεται να βγει στη «σύνταξη» ο Χόλιντεϊ

Νίκος Καλαμπάκας 22:22 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 22:53 - 30.04.2023

Ο γκαρντ των Μπακς μίλησε στον Ιγουοντάλα, τονίζοντας ότι σε δύο σεζόν που ολοκληρώνεται το συμβόλαιό του με τους Μπακς, σκέφτεται να σταματήσει το μπάσκετ.

Ο Τζρου Χόλιντεϊ είναι πιθανό πως ζει τα τελευταία του χρόνια ως παίκτης του ΝΒΑ, μετά την οδυνηρή ήττα των Μιλγουόκι Μπακς από τους Μαϊάμι Χιτ στον πρώτο γύρο των πλέι οφ του ΝΒΑ του 2023.

Τώρα που τελείωσε η σεζόν, ο πόιντ γκαρντ άνοιξε τα χαρτιά του για το μέλλον του, αποκαλύπτοντας ότι έχει μια έντονη αίσθηση ότι θα αποσυρθεί μόλις τελειώσει το συμβόλαιό του σε δύο χρόνια.

«Είναι αστείο γιατί κάναμε με τη γυναίκα μου αυτή τη συζήτηση πρόσφατα. Νομίζω ότι ήταν πριν από δύο μέρες. Μου έλεγε: «Μετά από αυτό το συμβόλαιο θέλεις σοβαρά να αποσυρθείς;» Και είπα, «Ναι, το νιώθω πολύ έντονα», είπε ο γκαρντ του Μιλγουόκι στο «Point Forward» του Αντρέ Ιγκουοντάλα.

Αυτό είναι ένα μεγάλο βήμα για κάθε αθλητή και ο Χόλιντει φαίνεται να μελετά τις επιλογές του όταν κρεμάσει τα παπούτσια του:

Η γυναίκα του επέμεινε να της αναλύσει το μέλλον του στη συζήτησή τους, όπως ο ίδιος ανέφερε: - «Λοιπόν, τι θα κάνεις; Πρέπει να αρχίσεις να το σκέφτεσαι τώρα.»

«Και το σκέφτηκα και δεν έχω ιδέα. Αισθάνομαι ότι υπάρχουν τόσα πολλά πράγματα που με ενδιαφέρουν. Θα έχω το φιλανθρωπικό μου έργο αφού βλέποντας ότι διαθέτωντας χρήματα, προσπάθεια και χρόνο στους νέους και ίσως τους ανθρώπους που δεν αισθάνονται ότι έχουν σημασία, αλλά έχουν πραγματικά σημασία, αισθάνομαι σημαντικός και ότι κάνω κάτι χρήσιμο.

Αυτό είναι κάτι στο οποίο πιστεύω ότι θα ασχοληθώ περισσότερο. Γιατί αυτή τη στιγμή, δεν πρόκειται να πω ψέματα, κάνω πολλά, αλλά δεν είναι τόσα όσα κάνει η γυναίκα μου. Εξακολουθώ να προσπαθώ να κερδίσω άλλο ένα πρωτάθλημα», κατέληξε ο ίδιος.