H Nike έδωσε το τρίτο συμβόλαιο ζωής στον Ντουράντ!

Κέβιν Ντουράντ

i

© photo by Christian Petersen / Getty Images / Ideal Images

H Nike έδωσε το τρίτο συμβόλαιο ζωής στον Ντουράντ!

Γιάννης Πάλλας 19:18 - 29.04.2023

Η Nike συμφώνησε και έδωσε συμβόλαιο ζωής στον Κέβιν Ντουράντ που γίνεται ο τρίτος μετά τους Μάικλ Τζόρνταν και ΛεΜπρόν Τζέιμς

Το τρίτο συμβόλαιο ζωής συμφώνησε και έδωσε η Nike στον Κέβιν Ντουράντ, μετά τους Μάικλ Τζόρνταν και ΛεΜπρόν Τζέιμς! Σύμφωνα με τα αμερικανικά μέσα ενημέρωσης ο «KD» που φέτος με τους Φοίνιξ Σανς βρίσκεται στα ημιτελικά της Δύσης αντιμετωπίζοντας τους Νάγκετς, έγινε ο τρίτος αθλητής που υπογράφει ένα τέτοιο συμβόλαιο με την αθλητική εταιρεία.

Ο 34χρονος Κέβιν Ντουράντ υπέγραψε το πρώτο συμβόλαιο του με τη Nike το 2007 στην πρώτη του σεζόν στο ΝΒΑ και έχει λανσάρει 15 παπούτσια με την προσωπική του σφραγίδα.

«Όταν υπέγραψα για πρώτη φορά με τη Nike δεν μπορούσα να φανταστώ πόσο μακριά θα πάει η συνεργασία μας», δήλωσε ο Κέβιν Ντουράντ μετά την επίτευξη της συμφωνίας και συμπλήρωσε: «Έχουμε κάνει σπουδαία δουλειά σε δημιουργικό και φιλανθρωπικό επίπεδο. Ταξιδέψαμε σε ολόκληρο τον κόσμο και χτίσαμε μία δουλειά που τώρα θα διαρκέσει για πάντα. Είμαι ενθουσιασμένος και νιώθω τιμή που αποτελώ ένα σπάνιο κομμάτι αυτής της συμφωνίας».

Ο «KD» αγωνίζεται για 15η σεζόν στο κορυφαίο πρωτάθλημα του πλανήτη και είναι 13 φορές All Star. Έχει κατακτήσει δυο πρωταθλήματα με τους Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς και είναι 13ος σκόρερ όλων των εποχών στο ΝΒΑ.