«Χτύπησε» ξανά ο Μπάλντουιν κατά της Euroleague: «Στις ποινές ξεχάσατε αυτόν που τα ξεκίνησε»

Ο Ουέιντ Μπάλντγουιν «εκτέλεσε» τον Ολυμπιακό

«Χτύπησε» ξανά ο Μπάλντουιν κατά της Euroleague: «Στις ποινές ξεχάσατε αυτόν που τα ξεκίνησε»

Sportal newsroom 13:53 - 29.04.2023

Ο Ουέιντ Μπάλντουιν έχει πάρει προσωπικά μάλλον την αποβολή του στο game 2 της Μακάμπι με τη Μονακό και σε κάθε ευκαιρία «καρφώνει» την Euroleague.

Νέο ποστάρισμα από τον Ουέιντ Μπάλντουιν κατά της Euroleague, αυτή τη φορά για τις ποινές που επιβλήθηκαν στους παίκτες της Παρτίζαν και της Ρεάλ, για τη μαζική σύρραξη στο Wizik Center. 

Ο Αμερικάνος γκαρντ της Μακάμπι φαίνεται πως έχει πάρει προσωπικά την αποβολή του στο δεύτερο παιχνίδι και το πρόστιμο των 1500 ευρώ που του επιβλήθηκε, για την κίνηση που έκανε υπονοώντας ότι οι διαιτητές της αναμέτρησης είχαν χρηματιστεί. 

Την Παρασκευή 28/4 ο ίδιος υπερασπίστηκε τον Πάντερ για την τιμωρία των δύο αγωνιστικών που του επιβλήθηκε από τον Αθλητικό Δικαστή της Euroleague, ενώ μια μέρα μετά, ο παίκτης των Ισραηλινών έκανε νέο ποστ, προκειμένου να εκφράσει τη δυσφορία του. 

Αυτή τη φορά στο στόχαστρό του μπήκε ο παίκτης που ουσιαστικά ξεκίνησε τον καυγά, ο Σέρχιο Γιουλ!

O Mπάλντουιν αναφέρει ότι η Euroleague ξέχασε να τιμωρήσει τον κύριο υπαίτιο των επεισοδίων, τον άνθρωπο δηλαδή που με το αντιαθλητικό του φάουλ στον Πάντερ, ξεκίνησε τον καυγά!

«Ξεχάσατε έναν, το «κορόιδο» που τα ξεκίνησε όλα», έγραψε, σε μια προσπάθεια να αναδείξει το γεγονός ότι οι ποινές ήταν «χάδια» και οι υπεύθυνοι δεν τιμωρήθηκαν όλοι!