Υπερασπίστηκε τον Πάντερ ο Μπάλντγουιν

Ουέιντ Μπάλντγουιν

i

Euroleague

Υπερασπίστηκε τον Πάντερ ο Μπάλντγουιν

Sportal newsroom 20:26 - 28.04.2023

Ο Ουέιντ Μπάλντγουιν πήρε θέση για την τιμωρία της μιας αγωνιστικής που επιβλήθηκε από την Euroleague στον Κέβιν Πάντερ θεωρώντας την άδικη.

Η Euroleague τιμώρησε με μια αγωνιστική τον Κέβιν Πάντερ για τη συμμετοχή του στα επεισόδια του αγώνα της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτίζαν και ο πρώην συμπαίκτης του στον Ολυμπιακο, Ουέιντ Μπάλντγουιν έσπευσε να τον υπερασπιστεί!

Λανθασμένη χαρακτήρισε την απόφαση του Αθλητικού Δικαστή της Euroleague να τιμωρήσει με μια αγωνιστική τον Κέβιν Πάντερ, για τη συμμετοχή του στα επεισόδια του αγώνα της Παρτίζαν με τη Ρεάλ στη Μαδρίτη.

Σύμφωνα με τον Αμερικάνο γκαρντ της Μακάμπι, ο Πάντερ δεν θα έπρεπε να τιμωρηθεί καθόλου, καθώς όπως ισχυρίζεται υπερασπιζόταν τον εαυτό του:

«Στέκομαι στο πλευρό του Κέβιν Πάντερ. Δεν έκανε τίποτα λάθος, παρά μόνο αμύνθηκε στην πρώτη επίθεση. EuroLeague κάνε το σωστό».

Υπενθυμίζεται ότι το παρκέ του Wiznik Center μετατράπηκε σε ρινγκ, όταν έπειτα από ένα αντιαθλητικό φάουλ του Γιουλ στον Πάντερ, ο δεύτερος αντέδρασε σηκώνοντας το χέρι του απειλητικά.

Άμεσα οι παίκτες των δύο ομάδων έγιναν ένα... μπουλούκι και η μια γροθιά έπεφτε πίσω από την άλλη, σε μια γενική σύρραξη.

Τελικά ο Γιαμπουσέλε τιμωρήθηκε με 5 αγωνιστικές και ο Ντεκ με μια από την πλευρά της Ρεάλ, ενώ ο Πάντερ με 2 και ο Λεσόρ με μια από αυτή της Παρτίζαν.

Οι δύο ομάδες θα αγωνισούν ξανά την Τρίτη 2 Μαρτίου. Η Παρτίζαν προηγείται στη σειρά με 2-0, καθώς κέρδισε τους φύο πρώτους αγώνες στη Μαδρίτη και πλέον υποδέχεται αυτή τη Ρεάλ.