ΛεΜπρόν: «Αν με δεις ποτέ να παλεύω στο δάσος με μια αρκούδα, βοήθα την αρκούδα!»

ΛεΜπρόν Τζέιμς

i

© photo by Ronald Martinez / Getty Images / Ideal Images

ΛεΜπρόν: «Αν με δεις ποτέ να παλεύω στο δάσος με μια αρκούδα, βοήθα την αρκούδα!»

Θάνος Λυμπερόπουλος • 11:39 - 30.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:26 - 23.06.2023

Ο ΛεΜπρόν Τζέιμς πήρε αγκαζέ τους Λέικερς, υπέταξε το Μέμφις με 4-2 να είναι το συνολικό σκορ της σειράς και τώρα περιμένει τον νικητή του ζευγαριού Σακραμέντο - Γκόλντεν Στέιτ, οι οποίοι θα δώσουν την τελευταία τους μάχη απόψε (30/4 22:30).

Ο Λεμπρόν Τζέιμς πλέον στα 38 του έτη, συνεχίζει να έχει το πάθος και τη μαχητικότητα που είχε απ' την πρώτη μέρα που πάτησε στο παρκέ του NBA με την φανέλα των Καβαλίερς

Ο φόργουορντ των Λέικερς έχει πάρει αγκαζέ την ομάδα του Λος Άντζελες και καταρρίπτοντας το ένα ρεκόρ μετά το άλλο άφησαν εκτός συνέχειας τους Γκρίζλις του Τζα Μοράντ και πλέον περιμένουν τον νικητή του ζευγαριού Σακραμέντο - Ουόριορς για την προημιτελική φάση των playoffs του NBA.

Μεγάλες αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Εμπίντ στο πρώτο παιχνίδι των Σίξερς στη Βοστώνη
NBA

09:16 - 30.04.2023

Μεγάλες αμφιβολίες για τη συμμετοχή του Εμπίντ στο πρώτο παιχνίδι των Σίξερς στη Βοστώνη

Οι νέες εξετάσεις στο γόνατο του Τζοέλ Εμπίντ ήταν ανησυχητικές και θεωρείται πολύ δύσκολο να προλάβει το πρώτο παιχνίδι των ημιτελικών της Ανατολής κόντρα στους Μπόστον Σέλτικς, παρά το γεγονός ότι ξεκουράζεται εδώ και 12 μέρες. Δεν είναι σίγουρο ότι θα είναι σε θέση να παίξει ούτε στο δεύτερο ματς.

Ο «βασιλιάς», ήταν ο άνθρωπος που ανέλαβε παρέα με τον Ντε Άντζελο Ράσελ να τελειώσουν την σειρά και με 22 πόντους έβαλε τα θεμέλια για την μεγάλη νίκη των Λέικερς με σκορ 125-85.

Ο Λεμπρόν τώρα μέσα από τον προσωπικό του λογαριασμό στο Facebook, έκανε μια δημοσίευση στην οποία γίνεται προκλητικός απέναντι στους Γκρίζλις. «Αν με δεις ποτέ να παλεύω σε ένα δάσος με μια αρκούδα γκρίζλι, βοήθα την αρκούδα»

Ο Λεμπρόν στην σειρά αυτή έγινε ο γηραιότερος παίκτης στην ιστορία των playoffs του NBA με 20+ σε πόντους και ριμπάουντ. Με αυτό το τρόπο άφησε πίσω του τον Ουίλτ Τσάμπερλεϊν που κι αυτός το είχε καταφέρει με την φανέλα τον Λέικερς τον Μάιο του 1973 σε ηλικία 36 χρόνων και 262 ημερών.

Ο Λεμπρόν εκτός του ότι έκανε ρεκόρ καριέρας στα ριμπάουντ, έγινε κι ο πρώτος παίκτης μετά τον Σακίλ Ο'Νιλ που πετυχαίνει με την φανέλα των Λέικερς 20 πόντους και 20 ριμπάουντ στο ίδιο παιχνίδι.