Κράουντερ για Μπακς: «Δεν ξέρω γιατί με έφεραν εδώ, δεν ξέρω ποιος ήταν ο σκοπός μου σε αυτή την ομάδα»

Τζέι Κράουντερ

i

©Print Screen

Κράουντερ για Μπακς: «Δεν ξέρω γιατί με έφεραν εδώ, δεν ξέρω ποιος ήταν ο σκοπός μου σε αυτή την ομάδα»

Ο Τζέι Κράουντερ δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το τεχνικό επιτελείο των Μιλγούοκι Μπακς, καθώς αναφέρθηκε για τον λίγο χρόνο συμμετοχής που είχε στα playoffs του NBA κόντρα στους Μαϊάμι Χιτ.

Μετά τον αποκλεισμό τον Μιλγουόκι Μπακς από τους Μαϊάμι Χιτ με το συνολικό σκορ της σειράς να είναι 4-1, για τον πρώτο γύρο των playoffs του NBA

Παρά το γεγονός ότι η ομάδα του Γιάννη Αντετοκούνμπο τερμάτισε στη 1η θέση της Ανατολικής Περιφέρειας με ρεκόρ 58-24, με τον Έλληνα διεθνή να λέει να πως η φετινή σεζόν δεν μπορεί να χαρακτηριστεί αποτυχημένη για την ομάδα του. 

Ωστόσο ο φόργουορντ των Μπακς, Τζέι Κράουντερ δεν μίλησε με τα καλύτερα λόγια για το τεχνικό επιτελείο της ομάδας για τον εξής λόγο ότι δεν πήρε αρκετό χρόνο συμμετοχής στη σειρά με τους Χιτ

«Δεν έχω ξαναβρεθεί σε κατάσταση σαν αυτή. Δείτε το βιογραφικό μου, 11 χρόνια παίζω. Πάντα έπαιζα. Είμαι πολύ μπερδεμένος, δεν ξέρω γιατί με έφεραν εδώ, δεν ξέρω ποιος ήταν ο σκοπός μου σε αυτή την ομάδα. Προφανώς και δεν περίμενα ότι δεν θα αγωνίζομαι, διότι δεν συνέβη ποτέ στην καριέρα μου στο NBA. Γιατί να συμβεί τώρα; Ρωτήστε αυτούς που πρέπει, εγώ είμαι παίκτης και πρέπει να κάνω αυτό που λέει ο προπονητής. Σίγουρα όμως το γεγονός ότι δεν χρησιμοποιήθηκα στο Game 4 μου έδειξε ότι δεν θα παίξω ούτε στο Game 5». 

Και συμπλήρωσε: «Θα ήθελα να μείνω, γιατί στα αποδυτήρια είναι μια μεγάλη ομάδα παικτών που βάζει πρώτα τη δουλειά και μετά τη διασκέδαση. Μπορώ να δουλέψω σε τέτοιο περιβάλλον και πραγματικά εκτιμώ τους συμπαίκτες μου που με καλωσόρισαν. Από την πρώτη μέρα υπήρξε αγάπη από την πλευρά τους».