Φίλαθλος των Κινγκς προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Κάρι για να σταματήσει τα τρίποντα (vid)
i

printscreen

Φίλαθλος των Κινγκς προσπάθησε να δωροδοκήσει τον Κάρι για να σταματήσει τα τρίποντα (vid)

Γιώργος Γαβριλάκης 12:16 - 01.05.2023 / Ανανεώθηκε: 19:45 - 01.05.2023

Κανένα αμυντικό σύστημα των Σακραμέντο Κινγκς δεν επιβίωσε από την επική εμφάνιση του Στέφεν Κάρι και απογοητευμένος φίλαθλος σκέφτηκε πως αν του προσφέρει χρήματα, μπορεί κάτι να αλλάξει. Δεν άλλαξε!

Δεν ήξερε τι άλλο να κάνει. Πελάγωσε. Έχασε τη λογική του! Είδε τον Στέφεν Κάρι να βάζει το ένα καλάθι μετά το άλλο, να ευστοχεί σε 7 τρίποντα και να σταματάει στους 50 πόντους, επίδοση που αποτελεί ρεκόρ στην ιστορία του NBA σε Game 7 στα play offs. 

Η άμυνα των Κινγκς δεν είχε απάντηση και ο φίλαθλος από το Σακραμέντο σκέφτηκε να κάνει αυτό ό,τι μπορεί, μπας και ο σούπερ σταρ των Γκόλντεν Στέιτ Ουόριορς, σταματήσει επιτέλους να φορτώνει το καλάθι της ομάδας του με δυσβάστακτους πόντους. 

Οι σταρς του ΝΒΑ... παραμίλησαν με την εμφάνιση του Στέφεν Κάρι και εκδηλώθηκαν στα social media
NBA

09:20 - 01.05.2023

Οι σταρς του ΝΒΑ... παραμίλησαν με την εμφάνιση του Στέφεν Κάρι και εκδηλώθηκαν στα social media

Βλέποντάς τον να βάζει 50 πόντους και να κάνει ρεκόρ στο Game 7 των Ουόριορς στο Σακραμέντον, νυν και πρώην συμπαίκτες, αντίπαλοι, φίλοι και εχθροί δε μπορούσαν παρά να υποκλιθούν στο μεγαλείο του. Αρκετοί από αυτούς, έμειναν με το στόμα... ανοιχτό!

Έβγαλε λοιπόν, από την τσέπη του ένα... μάτσο χαρτονομίσματα των 100 δολαρίων και του τα έδειξε. Περισσότερο όμως, για να του αποσπάσει την προσοχή, διότι ο Κάρι έχει στους τραπεζικούς του λογαριασμούς εκατοντάδες χιλιάδες από αυτά. Οπότε δεν ήταν τόσο δελεαστικό όσο νόμιζε. 

Τουλάχιστον έκανε την προσπάθειά του, την ώρα που οι διπλανοί του τραβούσαν τα μαλλιά τους και μπροστά του ο κόουτς Μάικ Μπράουν επίσης αδυνατούσε να βρει τρόπο για να ξεφύγει η ομάδα του από τα δίχτυα του απίστευτου σουτέρ. 

Τελικά, το Γκόλντεν Στέιτ με την επική εμφάνιση του Στέφεν Κάρι, που προκάλεσε μεγάλη αίσθηση ακόμα και στους υπόλοιπους σταρς του ΝΒΑ, νίκησε με 120-100 και πήρε την πρόκριση για τα ημιτελικά της δυτικής περιφέρειας. Εκεί, οι πρωταθλητές Ουόριορς θα συναντήσουν τον ΛεΜπρόν Τζέιμς και τους Λος Άντζελες Λέικερς.