Εγκαταλείπει την περίπτωση Νάιτ η ΑΕΚ και κοιτάζει άλλες λύσεις

Μπράντον Νάιτ

i

© Twitter

Εγκαταλείπει την περίπτωση Νάιτ η ΑΕΚ και κοιτάζει άλλες λύσεις

Χρήστος Τσάλτας 21:20 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:20 - 30.12.2023

Η περίπτωση του Μπράντον Νάιτ μπαίνει στο συρτάρι για την ΑΕΚ, που ψάχνει πιο έτοιμες λύσεις για την ενίσχυση της περιφερειακής γραμμής.

Ο Μπράντον Νάιτ ήταν στο μπλοκάκι της ΑΕΚ, όμως, παρότι το όνομά του υπήρχε και μάλιστα ψηλά στη λίστα, όμως οι πληροφορίες του Sportal αναφέρουν ότι η υπόθεση δεν θα προχωρήσει.

Η ΑΕΚ στρεφει το βλέμμα της σε άλλες λύσεις πιο δοκιμασμένες στο ευρωπαϊκό στερέωμα, με τον Νάιτ να είναι μεν ένας παίκτης αποδεδειγμένα ταλαντούχος, αλλά να μην έχει εικόνα από την... δική μας πλευρά του Ατλαντικού.

Ο Μπράντον Νάιτ είχε φθάσει σε σημείο να σκοράρει σχεδόν 20 πόντους ανά αγώνα στο NBA (είχε 19,6 και 5,1 ασίστ το 2015-16 με τους Φοίνιξ Σανς), ενώ συνολικά έχει αγωνιστεί έξι σεζόν με περισσότερους από 12 πόντους μέσο όρο. 

Πέραν από τους Σανς έχει αγωνιστεί με τους Πίστονς, τους Ρόκετς, τους Καβαλίερς, τους Μάβερικς και ήταν ο βασικός γκαρντ των Μιλγουόκι Μπακς τη σεζόν 2013-14 (17,9 πόντοι, 4,9 ασίστ). Δηλαδή, την πρώτη χρονιά του Γιάννη Αντετοκούνμπο στο ΝΒΑ.

Στην παρούσα φάση δεν υπάρχει παίκτης που να έχει ξεχωρίσει, με την αναζήτηση συνεχίζεται στην Ένωση. Στόχος είναι να βρεθεί ο παίκτης πριν το ματς με Ολυμπιακό, στο οποίο η ΑΕΚ θέλει να εμφανιστεί έτοιμη να διεκδικήσει ό,τι περισσότερο μπορεί από το ματς.