Με Μόργκαν και τον... 17χρονο Μαραθωνίτη η ΑΕΚ κόντρα στο Λαύριο
i

© Intime

Με Μόργκαν και τον... 17χρονο Μαραθωνίτη η ΑΕΚ κόντρα στο Λαύριο

Χρήστος Τσάλτας 19:14 - 30.12.2023 / Ανανεώθηκε: 19:23 - 30.12.2023

Η ΑΕΚ αντιμετωπίζει το Λαύριο, με τον Τζόρνταν Μόργκαν να ετοιμάζεται για ντεμπούτο με τη φανέλα της Ένωσςη, την ώρα που πήρε θέση στην 12άδα ο 15χρονος Μάριος Μαραθωνίτης.

Με μια έκπληξη και μια προσθήκη θα παραταχθεί η ΑΕΚ απέναντι στο Λαύριο, στο κλειστό της Λαυρεωτικής. Η Ένωση θέλει να κλείσει με νίκη το 2023 και στην προσπάθεια αυτή θα δώσει το παρόν ο Τζόρνταν Μόργκαν.

Ο Αμερικανός σέντερ της Ένωσης έφτασε το βράδυ της Πέμπτης στη χώρα μας, έκανε προπόνηση σε κανονικούς ρυθμούς την Παρασκευή και το δελτίο του εκδόθηκε κανονικά, με αποτέλεσμα να τον υπολογίζει ο Ζοάν Πλάθα για την αναμέτρηση της 12ης αγωνιστικής της Stoiximan Basket League.

Από εκεί και πέρα, στην αποστολή της ΑΕΚ υπάρχει και μια έκπληξη. Ο Άλφης Πιλάβιος έμεινε εκτός λόγω ίωσης, με τον 17χρονο Μάριο Μαραθωνίτη να παίρνει βάπτισμα πυρός με την κιτρινόμαυρη φανέλα.

Ο Μαραθωνίτης είναι γεννημένος στις 10 Ιουλίου του 2006 και είναι μέλος των ακαδημιών της Ένωσης. Έτσι, στο παιχνίδι με την ομάδα του Κώστα Μέξα ο Πλάθα του έδωσε θέση στη 12άδα.

H 12άδα της ΑΕΚ κόντρα στο Λαύριο: Τίλμαν, Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Φλιώνης, Μαραθωνίτης, Νετζήπογλου, Χατζηδάκης, Κουζέλογλου, Μόργκαν, Ματαλιωτάκης, ΜακΡέι.

Tags: