Επίσημη η επιστροφή του Κουζέλογλου στην ΑΕΚ (vid)

Επίσημη η επιστροφή του Κουζέλογλου στην ΑΕΚ (vid)

Χρήστος Τσάλτας 11:36 - 04.07.2023 / Ανανεώθηκε: 11:40 - 04.07.2023

Η συμφωνία ήταν δεδομένη, απλώς πήρε επίσημη μορφή. Η ΑΕΚ ανακοίνωσε την απόκτηση του 28χρονου σέντερ, Γιάννη Κουζέλογλου και τώρα επικεντρώνεται στην ανανέωση του συμβολαίου του Κώστα Παπαδάκη.

Η ΑΕΚ αρχικά εξέτασε την περίπτωση του, στη συνέχεια συμφώνησε μαζί του και το πρωί της Τρίτης (4/7) ανακοίνωσε επίσημα την απόκτησή του. Έτσι, ο Γιάννης Κουζέλογλου επιστρέψει στην Ένωση για μία δεύτερη θητεία και αυτή τη φορά υπέγραψε συμβόλαιο διάρκειας δύο ετών. 

Ο 28χρονος σέντερ, ο οποίος ολοκλήρωσε τη σεζόν που μας πέρασε στην Ισπανία με την Μπούργος, ενώ την είχε ξεκινήσει από το Λαύριο, είχε φορέσει την κιτρινόμαυρη φανέλα την αμέσως προηγούμενη χρονιά (2021-22) και τώρα... επιστρέφει!

Διεθνείς με τις «μικρές» εθνικές ομάδες, με εμπειρία από το εξωτερικό (έχει αγωνιστεί και στη Γαλλία με την Ορτέζ) και με παρουσία σε Άρη και Ηρακλή, ο Θεσσαλονικιός ύψους 2,08μ. γεμίζει τη ρακέτα και δίνει έξτρα λύσεις στον κόουτς Ζοάν Πλάθα. Επίσης, προστίθεται στη μεγάλη ελληνική βάση που δημιουργεί η ΑΕΚ. Θυμίζουμε πως έχουν αποκτηθεί ήδη οι Μάνος Χατζηδάκης, Όμηρος Νετζίπογλου και Ζώης Καράμπελας. 

Επόμενος στόχος; Ένας ακόμα Έλληνας. Συγκεκριμένα, η ΑΕΚ πλέον στρέφει την προσοχή τους στη... δέσμευση ενός γκαρντ και αυτός είναι ο Κώστας Παπαδάκης, το συμβόλαιο του οποίου με την Ένωση έχει ολοκληρωθεί και βρίσκονται στο τελικό στάδιο των συζητήσεων για την παραμονή του στην ομάδα. 

Από εκεί και πέρα, ο Ζοάν Πλάθα βρίσκεται σε διαρκή επικοινωνία με τους ανθρώπους της ΑΕΚ, έχοντας ήδη οργανώσει τις πρώτες του σκέψεις και τις πρώτες κινήσεις όσον αφορά στους ξένους παίκτες που έχει στη λίστα του και σιγά σιγά αυτό το μέτωπο θα αρχίσει να παίρνει μορφή. Σκοπός είναι η απόκτηση επτά παικτών από την ξένη αγορά, οπότε το θερμόμετρο θα αρχίσει σιγά σιγά να ανεβαίνει, κάτι το οποίο έτσι κι αλλιώς προβλέπεται τον μήνα Ιούλιο. 

Το βίντεο της ΚΑΕ για την επιστροφή του Κουζέλογου