Ο... σταθερός Τσέισον Ραντλ «χτυπάει» την κατάλληλη στιγμή για την ΑΕΚ

Ο Τσέισον Ραντλ σε στιγμιότυπο από το ματς της ΑΕΚ με τη Στέτσιν

i

BCL

Ο... σταθερός Τσέισον Ραντλ «χτυπάει» την κατάλληλη στιγμή για την ΑΕΚ

Χρήστος Τσάλτας 22:14 - 08.11.2023 / Ανανεώθηκε: 22:14 - 08.11.2023

Η ΑΕΚ Betsson έφυγε από τη Netto Arena της Πολωνίας με ακόμα μια εκτός έδρας νίκη στο BCL, η οποία έφερε την υπογραφή του Ταέισον Ραντλ, που εξελίσσεται σε σημείο αναφοράς στην επίθεση, για την Ένωση.

Το παιχνίδι απέναντι στην Κινγκ Στσέτσιν ήταν εξ αρχής πολύ απαιτητικό και έκρυβε παγίδες για την ομάδα του Ζοάν Πλάθα. Οι πρωταθλητές Πολωνίας έκαναν δύσκολη τη ζωή των «κιτρινόμαυρων» ακολουθούσαν σταθερά στο σκορ, όμως όταν η Ένωση χρειάστηκε σκορ το βρήκε.

Αυτή δεν ήταν η πρώτη φορά που οι «κιτρινόμαυροι» βρήκαν μεγάλα σουτ από τα χέρια ενός παίκτη. Διότι ο Τσέισον Ραντλ έχει βαλθεί να εξελιχθεί όχι απλώς σε game changer για την ομάδα του, ή σε παίκτη της τελευταίας στιγμής, αλλά στο σημείο αναφοράς του επιθετικού πλάνου του Πλάθα, σε σταθερή βάση.

Μετά το μεγάλο σουτ απέναντι στην Λούντβιγκσμπουργκ, που ισοφάρισε στα 51'' για το τέλος, ήρθαν οι 20 πόντοι απέναντι στην Ντινάμο Σάσαρι, με 4 τρίποντα-μαχαιριά στην τέταρτη περίοδο. Τα δικά του σουτ στο τέλος μάλιστα ανέτρεψαν το σκηνικό και χάρισαν στην ΑΕΚ μια νίκη χρυσάφι.

Απέναντι στην Κινγκ Στσέτσιν πήρε... τ' όπλο του σε στιγμές που η Ένωση τον είχε ανάγκη. Τόσο στο τέλος του πρώτου μέρους, όπου δικό του τρίποντο έκανε το σκορ 36-40, όσο και στα τελευταία λεπτά, που δικά του διαδοχικά καλάθια «ξεκόλλησαν» την ομάδα του σε σημεία που οι Πολωνοί έδειχναν να ανακτούν το μομέντουμ.

Είναι χαρακτηριστικό πως τελείωσε το παιχνίδι με 18 πόντους και 7/10 σουτ. Τόσα μέτρησε και απέναντι στην Καρδίτσα, σε ένα παιχνίδι που σταμάτησε στους 20 πόντους. Η αποτελεσματικότητά του στην επίθεση κάνει τη διαφορά για την ΑΕΚ, η οποία στο πρόσωπο του Ραντλ έχει βρει τα... σίγουρα χέρια για να ακουμπήσει την μπάλα στα τελευταία λεπτά κάθε κρίσιμου αγώνα.