Ο ΜακΡέι στο Sportal για το μέλλον του: «Αγαπώ την ΑΕΚ - Αυτή είναι η προτεραιότητά μου το επόμενο καλοκαίρι»

Τζόρνταν ΜακΡέι

i

©Intime

Ο ΜακΡέι στο Sportal για το μέλλον του: «Αγαπώ την ΑΕΚ - Αυτή είναι η προτεραιότητά μου το επόμενο καλοκαίρι»

Χρήστος Τσάλτας 11:09 - 02.04.2024

Για πρώτη φορά ο Τζόρνταν ΜακΡέι άνοιξε το θέμα για το μέλλον του. Και το έκανε μέσω του Sportal, δίνοντας το στίγμα των σκέψεών του για το καλοκαίρι που έρχεται.

Η σεζόν της AEK Betsson έχει πάρει πολύ άσχημη τροπή. Παρά τις προσδοκίες και τους υψηλούς στόχους που υπήρχαν, η Ένωση είδε τα πάντα να γκρεμίζονται σε 3 μήνες, στο ξεκίνημα του 2024, χάνοντας τα πάντα, σε Ελλάδα και Ευρώπη.

Μέσα σε αυτή τη διαδικασία υπήρχαν και παίκτες που ξεχώρισαν και έδωσαν τα πάντα για να κρατήσουν την ομάδα σε υψηλό επίπεδο. Ένας εξ αυτών είναι και ο Τζόρνταν ΜακΡέι, που αποτελεί τον πιο συνεπή σκόρερ της ομάδας του Ηλία Ζούρου σε όλη τη διάρκεια της σεζόν.

Η επαφή του με το αντίπαλο καλάθι είναι εξαιρετική, όπως και η ενέργεια που βγάζει στο παρκέ. Αυτά τα δύο στοιχεία τον καθιστούν ως έναν από τους πιο σημαντικούς παίκτες της ομάδας του. Με την κουβέντα για το μέλλον του να έχει ανοίξει, την ίδια στιγμή.

Το καλοκαίρι του 2023 ο 33χρονος άσος υπέγραψε συμβόλαιο ενός έτους και καθώς η σεζόν πλησιάζει στην ολοκλήρωσή της το θέμα της επόμενης μέρας βγαίνει στην επιφάνεια. Ο ίδιος μίλησε στο Sportal σχετικά το ενδεχόμενο παραμονής του στην Ένωση και εμφανίστηκε κάτι παραπάνω από θετικός.

Για πρώτη φορά ο Τζόρνταν ΜακΡέι αναφέρθηκε στο μέλλον του, δίνοντας ένα σημαντικό στίγμα των σκέψεών του. Κι αυτό γιατί ξεκαθάρισε τι αποτελεί προτεραιότητά του για το καλοκαίρι που έρχεται.

Ο Τζόρνταν ΜακΡέι στο Sportal: «Χάσαμε 9 στα 10 παιχνίδια από δικά μας λάθη, όλοι περιμένουν περισσότερα από την ΑΕΚ»
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

10:46 - 02.04.2024

Ο Τζόρνταν ΜακΡέι στο Sportal: «Χάσαμε 9 στα 10 παιχνίδια από δικά μας λάθη, όλοι περιμένουν περισσότερα από την ΑΕΚ»

Ηγετικές δηλώσεις του Τζόρνταν ΜακΡέι στο Sportal. Χωρίς διάθεση να κρυφτεί πίσω από το δάχτυλό του ο Αμερικανός αρχισκόρερ μιλάει για όσα πήγαν στραβά το 2024, εστιάζει στο πιο αδύναμο σημείο της Ένωσης και παραδέχεται πως οι περισσότερες ήττες ήρθαν από λάθη αυτού και των συμπαικτών του.

Στην απάντησή του ο Αμερικανός αρχισκόρερ είπε: «Μου αρέσει η Αθήνα. Το μέλλον μου είναι στον αέρα, αλλά μου αρέσει να είμαι σε ένα περιβάλλον που ο κόσμος είναι πραγματικά παθιασμένος για την ομάδα, δημιουργεί ατμόσφαιρα και είναι στο πλευρό των παικτών. Είμαι 33 και το όνειρό μου είναι να υπογράψω σε μια ομάδα για δύο χρόνια. Θέλω να είμαι άνετα κάπου για δύο χρόνια. Αυτός είναι ο στόχος μου, πρώτα απ' όλα. Είναι κάτι που ανυπομονώ. Αγαπώ την ΑΕΚ, αγαπώ την Αθήνα. Εάν υπάρξει η ευκαιρία να επιστρέψω δεν βρίσκω τον λόγο να μην μπω σε πολύ σοβαρή σκέψη».