Κάλεσμα Πλάθα ενόψει Λούντβιγκσμπουργκ: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να εξαντλήσουν τα διαρκείας»
i

© Intime

Κάλεσμα Πλάθα ενόψει Λούντβιγκσμπουργκ: «Θέλουμε τον κόσμο στο πλευρό μας, να εξαντλήσουν τα διαρκείας»

Χρήστος Τσάλτας 17:54 - 16.10.2023 / Ανανεώθηκε: 17:59 - 16.10.2023

Η ΑΕΚ ετοιμάζεται για την πρεμιέρα της στο BCL απέναντι στην Λούντβιγκσμπουργκ και ο Ζοάν Πλάθα απηύθυνε κάλεσμα στον κόσμο για να αγοράσει εισιτήρια διαρκείας και να βρεθεί στα Λιόσια.

Σε ρυθμό BCL κινείται η ΑΕΚ που αντιμετωπίζει την Λούντβιγκσμπουργκ στην ευρωπαϊκή πρεμιέρα της. Η Ένωση θέλει με το καλημέρα να κάνει βήμα πρόκρισης σε ένα must win παιχνίδι μετά την καλή εμφάνιση, παρά την ήττα από τον Ολυμπιακό για τη δεύτερη αγωνιστική της Basket League

Ο Ζοάν Πλάθα αναγνώρισε τον βαθμό δυσκολίας αλλά και την ποιότητα της γερμανικής ομάδας ενώ κάλεσε τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν τις διαθέσιμες θέσεις, μέσα από αγορές καρτών διαρκείας.

Ο προπονητής της ΑΕΚ είπε: «Είμαστε ενθουσιασμένοι, που ξεκινάμε τις υποχρεώσεις μας στο BCL. Υπάρχει μερική… ικανοποίηση για ορισμένα θετικά σημάδια, που δείξαμε ως σύνολο, στον αγώνα του ΣΕΦ, αλλά ακόμη έχουμε πολλή δουλειά μπροστά μας. Ξέρουμε, ότι η Λούντβιγκσμπουργκ είναι μία πολύ δυνατή ομάδα, με καλά αμυντικά στοιχεία και έναν καλό προπονητή. Μπορεί να γίνει επικίνδυνη, αν της το επιτρέψουμε. Έχει μεγάλο ρόστερ και το σημαντικότερο: Είναι «ομάδα». Δεν βασίζεται σε μονάδες, αλλά στο σύνολο, που έχει δημιουργήσει.

Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας. Θέλουμε να εξαντλήσουν οι οπαδοί μας τα Εισιτήρια Διαρκείας για τις διαθέσιμες θέσεις και να είναι στο πλευρό μας σ΄ αυτή την απαιτητική αναμέτρηση. Αισθανόμαστε, ότι είμαστε πιο δυνατοί με τον κόσμο στο πλευρό μας».

Η Λούντβιγσκμπουργκ έρχεται «πάνοπλη» στην Ελλάδα 

Η Ένωση περιμένει τους Γερμανούς να παρουσιαστούν με γεμάτο οπλοστάσιο στο κλειστό των Λιοσίων. Η ομάδα του Τζος Κινγκ δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, καθώς άπαντες βρίσκονται στη διάθεση του Αμερικανού προπονητή. Μάλιστα οι «κίτρινοι» ταξίδεψαν στην Ελλάδα με 13 παίκτες στην αποστολή.

Το απόγευμα της Δευτέρας μάλιστα θα προπονηθούν στο κλειστό των Λιοσίων, ενώ θα υπάρξει και μία ακόμα προπόνηση shootaround σε πιο χαλαρούς ρυθμούς το πρωί της Τρίτης, ανήμερα του αγώνα. Η Λούντβιγκσμπουργκ έρχεται από ήττα, καθώς η Βόννη κατάφερε να επικρατήσει με 80-79, το περασμένο Σάββατο για το γερμανικό πρωτάθλημα.