Ο Χιλ προσέφερε θέαμα και έδωσε τον τόνο στο Μαρούσι κόντρα στην ΑΕΚ (vid)

Άχμεντ Χιλ

Ο Χιλ προσέφερε θέαμα και έδωσε τον τόνο στο Μαρούσι κόντρα στην ΑΕΚ (vid)

Χρήστος Τσάλτας 21:11 - 09.12.2023 / Ανανεώθηκε: 21:15 - 09.12.2023

Ο Αχμέντ Χιλ ήταν ο παίκτης που έδωσε λύσεις στο Μαρούσι, κατά τη διάρκεια του πρώτου ημιχρόνου κόντρα στην ΑΕΚ, οδηγώντας επιθετικά την ομάδα των βορείων προαστίων.

Το πρώτο μέρος του αγώνα της ΑΕΚ κόντρα στο Μαρούσι είχε έναν μεγάλο πρωταγωνιστή. Ο λόγος για τον Αχμέντ Χιλ, που έγινε σημείο αναφοράς για την ομάδα του Γιώργου Λιμνιάτη στο μπροστά μέρος του παρκέ και με δικές του προσπάθειες κράτησε μέσα στη διεκδίκηση του αγώνα τους φιλοξενούμενους.

Ο Χιλ αποτελεί μια από τις σταθερές του Αμαρουσίου κατά τη διάρκεια της φετινής σεζόν, κάτι που φανέρωσε και στο πρώτο μέρος του αγώνα στο κλειστό των Λιοσίων. Έμεινε στο παρκέ για 19 λεπτά και το κοντέρ έγραψε 17 πόντους με 6/14 σουτ, ενώ πρόσθεσε 1 ριμπάουντ, 1 ασίστ, 1 κλέψιμο και 2 λάθη σε μια «γεμάτη» εμφάνιση στο πρώτο μέρος.

Η ΑΕΚ κατάφερε να κλείσει το ημίχρονο με προβάδισμα της τάξεως των 4 πόντων για το 49-45, όμως το Μαρούσι έδειξε ανταγωνιστικό πρόσωπο, κάτι που όφειλε σε μεγάλο βαθμό στον επιθετικό οίστρο του Άχμεντ Χιλ, που κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι.

Ο Αμερικανός γκαρντ χάρισε και θέαμα στη διάρκεια του πρώτου μέρους, καθώς κάρφωσε εντυπωσιακά στο καλάθι της ΑΕΚ, σε μια από τις πιο θεαματικές στιγμές του ημιχρόνου.