«Μέσα» ο Χόλινς και χωρίς απρόοπτα η ΑΕΚ απέναντι στον Προμηθέα

Ζοάν Πλάθα

«Μέσα» ο Χόλινς και χωρίς απρόοπτα η ΑΕΚ απέναντι στον Προμηθέα

Χρήστος Τσάλτας 18:29 - 23.01.2024 / Ανανεώθηκε: 18:35 - 23.01.2024

Η ΑΕΚ βρίσκεται στην Πάτρα για την εκτός έδρας αναμέτρηση με τον Προμηθέα, με τον Ζοάν Πλάθα να έχει διαθέσιμο για πρώτη φορά τον Όστιν Χόλινς, την ώρα που Δημήτρης Αγραβάνης, Μπράντον Νάιτ και Τζόρνταν Μόργκαν θα κάνουν ντεμπούτο με τα κιτρινόμαυρα στο BCL.

Η πρώτη... μάχη των 16 του BCL πλησιάζει για την ΑΕΚ, με την Ένωση να αντιμετωπίζει τον Προμηθέα, στην Πάτρα. Ένα παιχνίδι με υψηλό βαθμό δυσκολίας, στο οποίο η ομάδα του Ζοάν Πλάθα θέλει να μπει με το δεξί και να βάλει βάσεις πρόκρισης.

Στο πλαίσιο αυτό ο Ισπανός προπονητής θα έχει όλα τα διαθέσιμα όπλα στη διάθεσή του. Ο Όστιν Χόλινς προπονήθηκε κανονικά το τελευταίο διήμερο και θα κάνει ντεμπούτο με την κιτρινόμαυρη φανέλα, δείχνοντας απόλυτα έτοιμος για την αναμέτρηση που έρχεται.

Παράλληλα, για πρώτη φορά στο BCL με τη φανέλα της ΑΕΚ θα αγωνιστούν οι Δημήτρης Αγραβάνης, Μπράντον Νάιτ και Τζόρνταν Μόργκαν, την ίδια ώρα που ο Δημήτρης Φλιώνης είναι τραυματίας και δεν ταξίδεψε στην Πάτρα. Εκτός αποστολής έμειναν οι Άλφης Πιλάβιος και Μανώλης Ματαλιωτάκης.

H 12;αδα της ΑΕΚ: Τίλμαν, Χολ, Ραντλ, Καράμπελας, Χόλινς, Νετζήπογλου, Αγραβάνης, Χατζηδάκης, Νάιτ, Κουζέλογλου, Μόργκαν, ΜακΡέι.

Tags: