Για την πρωτιά στον όμιλο του BCL η ΑΕΚ κόντρα στην Ντινάμο Σάσαρι

Τζόρνταν ΜακΡέι

Για την πρωτιά στον όμιλο του BCL η ΑΕΚ κόντρα στην Ντινάμο Σάσαρι

Χρήστος Τσάλτας 08:40 - 05.12.2023

Η ΑΕΚ Betsson υποδέχεται την Ντινάμο Σάσαρι (19:30) στο κλειστό των Λιοσίων, έχοντας σαν μοναδικό στόχο τη νίκη, που θα εξασφαλίσει και μαθηματικά την πρώτη θέση του ομίλου και την απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση του BCL.

Ώρα... πρωτιάς για την ΑΕΚ στο BCL! H Ένωση αντιμετωπίζει την Ντινάμο Σάσαρι, στο κλειστό των Λιοσίων και με νίκη θα εξασφαλίσει την πρώτη θέση στον Δ' Ομιλο, που ισοδυναμεί με απευθείας πρόκριση στην επόμενη φάση της διοργάνωσης. Κάτι που εξ αρχής αποτελούσε τον πρώτο στόχο των «κιτρινόμαυρων».

Η Ένωση έρχεται από την περιπετειώδη ήττα απέναντι στον Προμηθέα, στο «Δ.Τόφαλος», για την 9η αγωνιστική της Stoiximan Basket League, όμως ο Ζοάν Πλάθα και οι παίκτες του έχουν αφήσει πίσω το αποτέλεσμα αυτό, καθώς στο προσκήνιο βρίσκεται το παιχνίδι απέναντι στην ιταλική ομάδα και μόνο.

Ο Ισπανός προπονητής προσπάθησε να προετοιμάσει την ομάδα του πνευματικά, κατά κύριο λόγο, για 40 πολύ απαιτητικά λεπτά, απέναντι στους Ιταλούς, που έρχονται ανεβασμένοι από τη νίκη κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο, για το εγχώριο πρωτάθλημα. Κάτι που πιστοποιεί τον βαθμό δυσκολίας της αναμέτρησης στο κλειστό των Λιοσίων, το βράδυ της Τρίτης.

Αγωνιστικά ο Ισπανός προπονητής δεν αντιμετωπίζει προβλήματα, έχοντας όλους τους παίκτες στη διάθεσή του. Στο παιχνίδι της Τρίτης η Ένωση θα έχει στη σύνθεσή της και τον Λάνγκστον Χολ, ο οποίος δεν αγωνίστηκε απέναντι στον Προμηθέα, ως έβδομος ξένος. Την ίδια ώρα που άπαντες στο «κιτρινόμαυρο» στρατόπεδο περιμένουν ο κόσμος να σταθεί στο πλευρό της ομάδας, μέσα από τις αγορές των December Pass, που θα δώσουν τη δυνατότητα στους φίλους της Ένωσης να γίνουν ο... έκτος παίκτης της ομάδας σε ακόμα μια αναμέτρηση.