«Ντόπες» Καντζούρη στον Μίτσελ στην ΑΕΚ!
i

©InTime

«Ντόπες» Καντζούρη στον Μίτσελ στην ΑΕΚ!

Νίκος Καλαμπάκας 19:57 - 26.04.2023

Ο Ηλίας Καντζούρης συνομίλησε πολύ με τον Ακίλ Μίτσελ ενόψει του δεύτερου αγώνα των playoffs της ΑΕΚ με το Περιστέρι στα Άνω Λιόσια

Να δώσει κίνητρο στον Ακίλ Μίτσελ επιχειρεί τις τελευταίες ημέρες ο προπονητής της ΑΕΚ Ηλίας Καντζούρης. Ο τεχνικός του «δικεφάλου» βλέπει το τελευταίο διάστημα πως ο Παναμέζος πάουερ φόργουορντ δεν είναι στην καλύτερη αγωνιστική κατάσταση. Είναι εμφανές ότι έχει επηρεαστεί από τον θόρυβο που προέκυψε με το ενδιαφέρον που εκδήλωσε η Βίρτους Μπολόνια για να τον αποκτήσει.

Το μυαλό του παίκτη της ΑΕΚ είναι προφανές ότι «χάλασε» και από τη στιγμή που δεν προχώρησε (τουλάχιστον ως τώρα) το θέμα της μετακίνησης του στην Ιταλία, θέλει να τονώσει το ηθικό του και να «κεντρίσει» το ενδιαφέρον του.

Ο Ηλίας Καντζούρης έχει μιλήσει πολύ με τον παίκτη, μετά τον πρώτο αγώνα των playoffs της Basket League με το Περιστέρι και ευελπιστεί ότι θα εμφανίσει ένα διαφορετικό (προς το καλύτερο) πρόσωπο στον δεύτερο αγώνα που θα διεξαχθεί το απόγευμα της Πέμπτης (27/4, 19:15) στο κλειστό των Άνω Λιοσίων.

Αν τα έχει καταφέρει θα φανεί σύντομα, πάντως η... ελεύθερη πτώση του Ακίλ Μίτσελ το τελευταίο διάστημα έχει επηρεάσει πάρα πολύ το παιχνίδι της ομάδας.