«Δεν καρποφόρησε το ραντεβού του Λάσο με την Εφές»

Ο Πάμπλο Λάσο

i

© Intime

«Δεν καρποφόρησε το ραντεβού του Λάσο με την Εφές»

Νίκος Καλαμπάκας 19:17 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 19:17 - 26.04.2023

Ο Πάμπλο Λάσο συναντήθηκε με ανθρώπους της Αναντόλου Εφές, όμως σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο, το ραντεβού των δύο πλευρών δεν κατέληξε σε συμφωνία.

Ο Πάμπλο Λάσο συναντήθηκε με τη διοίκηση της Αναντόλου Εφές, όμως σύμφωνα με Τούρκο δημοσιογράφο δεν υπήρξε συμφωνία ανάμεσα στις δύο πλευρές.

Δεν είχε αίσιο τέλος το ραντεβού της Εφές με τον Πάμπλο Λάσο. Οι πρώην πρωταθλητές Ευρώπης (φέτος δεν έχουν την ευκαιρία να υπερασπιστούν το στέμμα τους» βρίσκονται σε αναζήτηση προπονητή μετά τη συμφωνία του Εργκίν Αταμάν με τον Παναθηναϊκό και όπως ήταν φυσικό στράφηκαν στη λύση του Πάμπλο Λάσο, ενός προπονητή με πολλές επιτυχίες στον πάγκο της Ρεάλ Μαδρίτης.

Παναθηναϊκός: Δίνει μάχη για Καμπάτσο, κανένα προγραμματισμένο ραντεβού με Αταμάν
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

16:57 - 25.04.2023

Παναθηναϊκός: Δίνει μάχη για Καμπάτσο, κανένα προγραμματισμένο ραντεβού με Αταμάν

Ο Παναθηναϊκός ετοιμάζεται για το δεύτερο παιχνίδι με τον Κολοσσό στη Ρόδο, αλλά ταυτόχρονα «τρέχει» τον μεταγραφικό σχεδιασμό, παίζοντας τα ρέστα του για τον Φακούντο Καμπάτσο - Διαψεύδονται τα δημοσιεύματα για προγραμματισμένο ραντεβού με τον Εργκίν Αταμάν.

Οι δύο πλευρές συναντήθηκαν προκειμένου να μιλήσουν για κάποια ενδεχόμενη συνεργασία, όμως απ' ότι φαίνεται δεν βγήκε «άσπρος καπνός».

Έτσι, Η Εφές θα συνεχίσει το ψάξιμο προκειμένου να βρει τον προπονητή που θα τη βάλει και πάλι στον δρόμο των επιτυχιών.

Όσο για τον Πάμπλο Λάσο; Ο ίδιος έχει δεχθεί μια αρκετά δελεαστική προσφορά από τη Μπάγερν Μονάχου, προκειμένου να οδηγήσει την ομάδα της Βαυαρίας στη νέα της εποχή. Το Sportal σας έχει ενημερώσει καιρό τώρα για την πρόταση που του έχει γίνει και όπως δείχνουν τα γεγονότα, ο ίδιος στρέφεται προς τη Γερμανία...