Ο πανηγυρισμός ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς στο buzzer beater τρίποντο του Πάντερ (vids)
i

printscreen

Ο πανηγυρισμός ξέσπασμα του Ομπράντοβιτς στο buzzer beater τρίποντο του Πάντερ (vids)

Γιώργος Γαβριλάκης 11:05 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 11:10 - 26.04.2023

Ο Ζέλικο Ομπράντοβιτς με το που είδε να ολοκληρώνεται η τροχιά του εύστοχου buzzer beater του Κέβιν Πάντερ, έζησε μία στιγμή απόλαυσης και αυτή καταγράφηκε ως το δεύτερο καλύτερο στιγμιότυπo της βραδιάς. Το πρώτο φυσικά ήταν ο νικητήριο τρίποντο του Αμερικανού.

O ενθουσιασμός δεν είναι εύκολα κάτι που... κρύβεται. Είναι σαν τον βήχα και τα λεφτά. Πόσω μάλλον στην περίπτωση του Ζέλικο Ομπράντοβιτς, που μαζί με τον ενθουσιασμό της νίκης υπήρχε πάθος, ένταση και το αίσθημα της δικαίωσης.

 Ο Σέρβος κόουτς της Παρτίζαν με το που η μπάλα από το σουτ του Κέβιν Πάντερ έφθασε στον... προορισμό της δεν μπόρεσε παρά να πανηγυρίσει με τέτοιον τρόπο που φανέρωσε όλη την ενέργεια που είχε μέσα του. 

Ήταν ένας πανηγυρισμός... ξέσπασμα από τον Ζοτς που αντιλαμβάνεται πως η σειρά της Παρτίζαν με τη Ρεάλ έχει δρόμο ακόμα, αλλά δεν μπόρεσε να μείνει ανέκφραστος σε μία τέτοια στιγμή. Η νίκη μέσα στη Μαδρίτη έκανε το 1-0 για τους Σέρβους και αυτό είναι ένα πρώτο βήμα, αλλά και ένα... μεγάλο βήμα. 

Ο Ομπράντοβιτς έσφιξε τις γροθιές του τόσο δυνατά, που μπορεί να μελάνιασαν οι χούφτες του και κοίταξε τον ουρανό. Από την κερκίδα προέκυψαν λήψεις που μεταφέρουν με ακρίβεια τη στιγμή και τα συναισθήματά της. Και τα γεμάτα ενθουσιασμό του Ζοτς και των παικτών του, αλλά και τα... παγωμένα των Ισπανών.