Τελευταία στιγμή θα κριθεί του Ταβάρες στο game 2 της Ρεάλ με την Παρτίζαν

Έντι Ταβάρες

i

Euroleague

Τελευταία στιγμή θα κριθεί του Ταβάρες στο game 2 της Ρεάλ με την Παρτίζαν

Νίκος Καλαμπάκας 18:06 - 26.04.2023 / Ανανεώθηκε: 18:06 - 26.04.2023

Η Ρεάλ έχασε το πρώτο παιχνίδι της σειράς της με την Παρτίζαν, είδε τους Σέρβους να κάνουν break ενώ σαν να μην της έφτανε αυτό, έχασε στην τρίτη περίοδο και τον Έντι Ταβάρες.

Χωρίς τον Έντι Ταβάρες ολοκληρώθηκε η αναμέτρηση της Ρεάλ Μαδρίτης με την Παρτίζαν. Οι Σέρβοι έκαναν το «break» στη σειρά τους με τους Ισπανούς χάρη σε ένα φοβερό τρίποντο του Πάντερ, ο οποίος μπροστά στον Γιαμπουσέλε «όπλισε», «πυροβόλησε» και έριξε στην... απελπισία ομάδα και φίλους των Μαδριλένων

Ο Πάντερ «εκτέλεσε» τη Ρεάλ και η Παρτίζαν έκανε το break στη Μαδρίτη
EUROLEAGUE

00:02 - 26.04.2023

Ο Πάντερ «εκτέλεσε» τη Ρεάλ και η Παρτίζαν έκανε το break στη Μαδρίτη

Σε ένα δραματικό παιχνίδι που έσπασε καρδιές, η Ρεάλ ηττήθηκε από την Παρτίζαν με σκορ 87-89, έχασε το πλεονέκτημα έδρας στη μεταξύ τους σειρά και όλα αυτά χάρη σε ένα τρίποντο του Πάντερ 0.4'' πριν τη λήξη της αναμέτρησης.

Ο σέντερ της Ρεάλ είχε εγκαταλείψει νωρίτερα το παιχνίδι και έβλεπε την τελευταία περίοδο από τον πάγκο, ανήμπορος να βοηθήσει την ομάδα του να φτάσει στη νίκη. Μια ημέρα μετά, οι καρδιές όλων στη Μαδρίτη επέστρεψαν στη θέση τους, αφού ο τραυματισμός του σέντερ της ομάδας αποδείχθηκε ότι δεν ήταν σοβαρός. 

Αυτό πάντως δεν σημαίνει ότι ο παίκτης από το Πράσινο Ακρωτήρι θα είναι στη διάθεση του τσους Ματέο για το δεύτερο ματς της σειράς, το οποίο είναι προγραμματοσμένο για την Πέμπτη 27/4.

Η αισιοδοξία υπάρχει, όμως η κατάστασή του θα εκτιμηθεί πριν τον αγώνα, προκειμένου να διαπιστωθεί αν είναι 100% έτοιμος και δεν συντρέχει κίνδυνος για μεγαλύτερο τραυματισμό.

Η Ρεάλ σκέφτεται μόνο τη νίκη και σίγουρα θα θέλει να έχει τον καλύτερό της αμυντικό στο παρκέ. Στο πρώτο ματς άλλωστε ο Ταβάρες είχε 12 πόντους, πέντε μπλοκ και δύο ριμπάουντ, βοηθώντας ουσιαστικά την ομάδα του, μέχρι τη στιγμή που έκατσε στον πάγκο.