Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Κουζμίνσκας με ενθουσιασμό - Την Δευτέρα ξεκινήσει η «κιτρινόμαυρη» δράση του

Η ΑΕΚ υποδέχθηκε τον Κουζμίνσκας με ενθουσιασμό - Την Δευτέρα ξεκινήσει η «κιτρινόμαυρη» δράση του

Γιώργος Γαβριλάκης 11:20 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 14:41 - 17.09.2023

Στο «Ελ. Βενιζέλος» προσγειώθηκε το πρωί της Κυριακής (17/9) ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, η ΑΕΚ τον υποδέχθηκε και την Δευτέρα τον περιμένει στο γήπεδο για να συναντήσει τον κόουτς Ζοάν Πλάθα και τους νέους του συμπαίκτες.

Το πρώτο μισό του Σεπτέμβρη έχει... φύγει, αλλά οι ζεστές μέρες παραμένουν. Παρόλα αυτά όταν ο Μιντάουγκας Κουζμίνσκας, την ώρα που άνοιξαν οι πύλες και βγήκε στον κοινόχρηστο χώρο του «Ελ. Βενιζέλος» είδε ένα κασκόλ με τα χρώματα και τα σύμβολα της ΑΕΚ. Το άρπαξε και το επιδείκνυε με χαρά σε όσους ήταν εκεί για να τον υποδεχθούν και να βγάλουν μία φωτογραφία μαζί του. 

Ο Λιθουανός φόργουορντ, έφθασε το πρωί της Κυριακής (17/9) στην Αθήνα για λογαριασμό της Ένωσης, της νέας του ομάδας και του συνόλου που αναμένεται να ηγηθεί τη σεζόν 2023-24. 

Ο πρώην ΝΒΑer (Νιου Γιορκ Νικς, 2016-17) και πρώην παίκτης του Ολυμπιακού (2019), διεθνής και μεγάλος πρωταγωνιστής σε αρκετά παιχνίδια της χώρας του στο πρόσφατο Παγκόσμιο Κύπελλο, όπως στη νίκη επί των ΗΠΑ, πλέον σκέφτεται μόνο «κιτρινόμαυρα» και ανυπομονεί να συναντήσει στο γήπεδο τον κόουτς Ζοάν Πλάθα και τους νέους του συμπαίκτες.

Αυτό θα συμβεί την Δευτέρα (18/9) μιας και ο Πλάθα έχει δώσει ένα ποιοτικό κυριακάτικο ρεπό στους αθλητές της ΑΕΚ και με την έναρξη της εβδομάδας θα ξεναγήσει τον Κουζμίνσκας στο κλειστό των Άνω Λιοσίων, θα τον συστήσει στους υπόλοιπους και μετά όλοι μαζί θα μπουν στο γήπεδο για... δράση.