H «Νύχτα του Θρύλου» έφθασε - Που θα δείτε την γιορτή του Ολυμπιακού για τον Βασίλη Σπανούλη

H «Νύχτα του Θρύλου» έφθασε - Που θα δείτε την γιορτή του Ολυμπιακού για τον Βασίλη Σπανούλη

Γιώργος Γαβριλάκης 09:24 - 17.09.2023 / Ανανεώθηκε: 13:05 - 17.09.2023

Το ΣΕΦ είναι έτοιμο να υποδεχθεί τον Βασίλη Σπανούλη για το Night of the Legend, τη μεγάλη γιορτή που έχει οργανώσει ο Ολυμπιακός για να αποσύρει τη φανέλα του Kill Bill και να τον τιμήσει για την προσφορά του. Η εκδήλωση και το παιχνίδι με την Αρμάνι Μιλάνο στο πλαίσιο αυτής, θα καλυφθεί τηλεοπτικά από το Novasports 4 και θα ξεκινήσει σήμερα (17/9) στις 20:00.

Η μεγάλη μέρα για τον Ολυμπιακό και τον Βασίλη Σπανούλη έφθασε. Σήμερα είναι Κυριακή (17/9) και το βράδυ στις 20:00 το ΣΕΦ, αφού έχει ήδη φορέσει τα... καλά του, θα υποδεχθεί τον Kill-Bill, δηλαδή τον πρώτο σκόρερ στην ιστορία της Euroleague και τρεις φορές κατακτητή αυτής. Τις δύο με τον Ολυμπιακό (2012, 2013), την ομάδα που ο θρύλος του ευρωπαϊκού μπάσκετ επανέφερε στην ελίτ και συνδύασε το όνομά του με τις επιτυχίες και τις κατακτήσεις τίτλων. 

Κι αφού το Σάββατο το βράδυ ο νυν κόουτς του Περιστερίου είχε την ευκαιρία στο Gala να συναντήσει φίλους, συμπαίκτες, αντιπάλους και ένα σωρό... μπασκετικό κόσμο, τώρα ήρθε η ώρα να συναντήσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού σε ένα κατάμεστο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας. Να τιμηθεί ξανά, να δει τη φανέλα με το No7 να ανεβαίνει στην οροφή του Φαληρικού Σταδίου και να παρακολουθήσει φυσικά τον φιλικό αγώνα των «ερυθρολεύκων» του Πειραιά κόντρα στην Αρμάνι Μιλάνο του Ετόρε Μεσίνα. 

Η γιορτή λοιπόν, θα ξεκινήσει στις 20:00 και όσοι δεν βρεθούν στο γήπεδο και έχουν πρόσβαση στην συνδρομητική τηλεόραση της Nova θα μπορέσουν να παρακολουθήσουν το Night of the Legend από το κανάλι Novasports 4.