Ολυμπιακός: Εκτός ο Φαλ με την Αρμάνι!
i

©InTime

Ολυμπιακός: Εκτός ο Φαλ με την Αρμάνι!

Ο Μουσταφά Φαλ δεν θα αγωνιστεί με την Αρμάνι, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο και θα προφυλαχθεί

Με μια σημαντική απουσία θα αγωνιστεί ο Ολυμπιακός το βράδυ της Κυριακής με την Αρμάνι στο ΣΕΦ, καθώς ο Μουσταφά Φαλ θα παραμείνει εκτός, λόγω ενοχλήσεων στο γόνατο.

Ο Γάλλος σέντερ των «ερυθρολεύκων» πονάει και προτιμήθηκε να μην συμπεριληφθεί στη 12αδα, ώστε να μην επιδεινωθεί η κατάσταση του. Θα κάνει θεραπεία και από τη Δευτέρα (18/9) αναμένεται να μπει προοδευτικά στο πρόγραμμα της υπόλοιπης ομάδας.

Ο Γιώργος Μπαρτζώκας μόλις ενημερώθηκε από το ιατρικό επιτελείο αποφάσισε να τον αφήσει εκτός, καθώς δεν συντρέχει κανένας λόγος να επιβαρυνθεί ο αθλητής.

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στο Sportal: «Αυτή είναι η πιο μεγάλη πρόκληση της σεζόν με τον Προμηθέα»
ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΕΙΣ

19:10 - 16.09.2023

Ο Ηλίας Παπαθεοδώρου στο Sportal: «Αυτή είναι η πιο μεγάλη πρόκληση της σεζόν με τον Προμηθέα»

Η έναρξη των επίσημων υποχρεώσεων του Προμηθέα για τη σεζόν 2023-24 βρίσκεται προ των πυλών και ο Ηλίας Παπαθεοδώρου ανοίγει τα χαρτιά του στο Sportal. Το χτίσιμο του ρόστερ, οι στόχοι της σεζόν, η αξιοποίηση των νέων παικτών και η πιο μεγάλη πρόκληση.

Από κει και πέρα, η Κυριακή (17/9) είναι μια σπουδαία ημέρα καθώς πρόκειται για το «the Night of a Legend» του Ολυμπιακού. Μια βραδιά γεμάτη Βασίλη Σπανούλη, τον αθλητή θρύλο της ομάδας, τον οποίο θα τιμήσει ο Σύλλογος υψώνοντας στην οροφή του ΣΕΦ τη φανέλα του.