Mόργκαν: «Έρχομαι σε μία ομάδα που πάντα θαύμαζα - Να μάθω από τον Πλάθα και να βοηθήσω»

Mόργκαν: «Έρχομαι σε μία ομάδα που πάντα θαύμαζα - Να μάθω από τον Πλάθα και να βοηθήσω»

Χρήστος Τσάλτας 15:16 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 15:23 - 28.12.2023

Στις πρώτες του δηλώσεις ως παίκτης της ΑΕΚ, το νέο μεταγραφικό απόκτημα, ο Τζόρνταν Μόργκαν, έδειξε ενθουσιασμό για τον νέο του... σταθμό και διάθεση για έργα και πράξεις υπό τις οδηγίες του κόουτς Ζοάν Πλάθα.

O Τζόρνταν Μόργκαν είναι ο εκλεκτός της ΑΕΚ για τη θέση του σέντερ, που μέχρι πρότινος καταλάμβανε ο Μφιόντου Καμπεγκέλε, ο οποίος πλέον ανήκει στην ιταλική Βενέτσια

Ο Αμερικανός σέντερ (με σλοβένικο διαβατήριο) είναι έτοιμος να βοηθήσει απευθείας την Ένωση στην απαιτητική και ιστορική σεζόν της μιας και κατά τη διάρκεια της ολοκληρώνονται εκατό χρόνια από την ίδρυσή της: 13 Απριλίου 1924.

«Είμαι ενθουσιασμένος που έρχομαι σε ένα σύλλογο με τόση μεγάλη ιστορία», είπε ο Μόργκαν στις πρώτες του δηλώσεις του ως παίκτης της ΑΕΚ. «Πρόκειται για μία ομάδα που πάντα θαύμαζα», πρόσθεσε και κατέληξε πως «ανυπομονώ να συναντήσω τους συμπαίκτες μου, κάποιους εκ των οποίων γνωρίζω και σέβομαι. Είμαι πρόθυμος να μάθω απ' τον κόουτς Ζοάν Πλάθα και είμαι είμαι έτοιμος να πιάσω μονομιάς δουλειά». 

O Δελημπαλταδάκης αναλαμβάνει το Μαρούσι και θέτει νέους στόχους
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:35 - 28.12.2023

O Δελημπαλταδάκης αναλαμβάνει το Μαρούσι και θέτει νέους στόχους

Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες μάνατζερ των τελευταίων δεκαετιών, ο Τάσος Δελημπαλταδάκης, είναι ο νέος πρόεδρος του Αμαρουσίου και ενεργοποιεί το άμεσο ευρωπαϊκό όραμα που έχει για την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Στο μεταξύ, η ΑΕΚ βρίσκεται σε διαδικασία αναζήτησης και ενός περιφερειακού και σε αυτό το πλαίσιο τις τελευταίες ώρες έχει ενταχθεί η περίπτωση του Μπράντον Νάιτ. Πρόκειται για τον 32χρονο γκαρντ με πλούσιο και εντυπωσιακό βιογραφικό. Με πολυετή πείρα και πρωταγωνιστικούς ρόλους σε ομάδες του ΝΒΑ

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!