O Δελημπαλταδάκης αναλαμβάνει το Μαρούσι και θέτει νέους στόχους

Τάσος Δελημπαλταδάκης

i

© Intime

O Δελημπαλταδάκης αναλαμβάνει το Μαρούσι και θέτει νέους στόχους

Sportal newsroom 14:35 - 28.12.2023 / Ανανεώθηκε: 14:56 - 28.12.2023

Ένας από τους κορυφαίους Έλληνες μάνατζερ των τελευταίων δεκαετιών, ο Τάσος Δελημπαλταδάκης, είναι ο νέος πρόεδρος του Αμαρουσίου και ενεργοποιεί το άμεσο ευρωπαϊκό όραμα που έχει για την ομάδα των Βορείων Προαστίων.

Στο Μαρούσι η πορεία επιστροφής της στην μεγάλη κατηγορία, περιελάμβανε μία μεγάλη αναμονή, άνω των δέκα ετών, αλλά ολοκληρώθηκε με τον ενθουσιασμό που υπήρχε (και συνεχίζει να υπάρχει) σε έναν σύλλογο που στο πρόσφατο παρελθόν είναι μία πολύ έντονη και «λαμπερή» σταδιοδρομία. 

Πλέον, ο σύλλογος των Βορείων Προαστίων νοιώθει έτοιμο να αναβαθμίσει τους στόχους τους και γι' αυτόν ακριβός τον λόγο, πρόεδρος της ομάδας αναλαμβάνει ο Τάσος Δελημπαλταδάκης. Πρόκειται για έναν από τους πιο φημισμένους Έλληνες μάνατζερ, ο οποίος πλέον είναι μέλος του Δ.Σ της ΕΟΚ με αντικείμενο και αρμοδιότητες κυρίως για την Elite League, αλλά και με σύγχρονες προτάσεις συνολικά για το εγχώριο μπάσκετ.  

Πλέον, αναλαμβάνει την διοικητική διαχείριση του Αμαρουσίου και μάλιστα, εντάσσει μέσα στους άμεσους στόχους την επιστροφή της ομάδας και στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Εκεί, που το 2001 κατέκτησε το Κύπελλο Σαπόρτα.

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Μπράντον Νάιτ, πρώην συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο στους Μπακς
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

13:09 - 28.12.2023

Στη λίστα της ΑΕΚ ο Μπράντον Νάιτ, πρώην συμπαίκτης του Αντετοκούνμπο στους Μπακς

Η ΑΕΚ πατάει γκάζι για να κλείσει κάθε μεταγραφική εκκρεμότητα και μετά τον Τζόρνταν Μόργκαν έχει στο στόχαστρο τον Μπράντον Νάιτ. Πρόκειται για τον 32χρονο γκαρντ, που ήταν ο βασικός οργανωτής των Μιλγουόκι Μπακς τη σεζόν 2013-14.

Μάλιστα, στο πλαίσιο αυτού του... δρόμου, ο Δελημπαλταδάκης έχει κάνει ήδη μία συνάντηση με τον εκτελεστικό διευθυντή του Basketball Champions League της FIBA, Πατρίκ Κομνηνό

Sportal Euroleague Show με Παναθηναϊκός - Ερυθρός Αστέρας και όλη τη δράση της Πέμπτης

Κάντε εγγραφή στο YouTube κανάλι του Sportal.gr για αποκλειστικές συνεντεύξεις, Live Streams και πλούσιο video περιεχόμενο!