Λιμνιάτης: «Περήφανος για την ομάδα και τους χαρακτήρες που έχουμε»
i

©InTime

Λιμνιάτης: «Περήφανος για την ομάδα και τους χαρακτήρες που έχουμε»

Γιάννης Πάλλας 23:40 - 23.12.2023

Ο προπονητής του Αμαρουσίου Γιώργος Λιμνιάτης απένειμε τα εύσημα στους παίκτες του για τη νίκη επί του Κολοσσού

Το εγκώμιο των παικτών του για την απόδοση τους έπλεξε ο προπονητής του Αμαρουσίου Γιώργος Λιμνιάτης, μετά το τέλος του αγώνα με τον Κολοσσό.

Μάλιστα, ο τεχνικός της ομάδας των «βορείων προαστίων» υπογράμμισε πως το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν το καλύτερο αμυντικά ως τώρα στο πρωτάθλημα.

«Το καλό είναι ότι θα κάνουμε ωραία Χριστούγεννα, χαρούμενοι γιατί για μας αυτό το ματς είχε το πρέπει. Αν κοιτάξουμε λίγο τα νούμερα και την εικόνα της ομάδας πραγματικά όλοι ήμασταν στην ίδια σελίδα όσον αφορά το κομμάτι της επιθυμίας, της ενέργειας και το πόσο θέλαμε πάρα πολύ το παιχνίδι» ήταν το πρώτο σχόλιο του Γιώργου Λιμνιάτη στη συνέντευξη Τύπου.

Και συνέχισε: «Έχουμε κυριαρχήσει στα ριμπάουντ έχουμε δέκα παραπάνω από τον Κολοσσό, ενώ το παιχνίδι για μας δεν ξεκίνησε καλά χάνοντας πολλά λέι απ και μένοντας πίσω στο σκορ δείξαμε αντίδραση για ακόμη μια φορά. Αυτό είναι κατάκτηση των παικτών, έχουμε παιδιά με πολύ μεγάλη προσωπιοκότητα. Το δεύτερο δεκάλεπτο ήταν ίσως το καλύτερο δεκάλεπτο στο αμυντικό κομμάτι. Είχαμε παθητικό 9 πόντους».

Το Λαύριο πήγε από τον παράδεισο στην κόλαση και πίσω, ρίχνοντας στο καναβάτσο τον Άρη!
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

22:36 - 23.12.2023

Το Λαύριο πήγε από τον παράδεισο στην κόλαση και πίσω, ρίχνοντας στο καναβάτσο τον Άρη!

Το Λαύριο έκανε τα εύκολα δύσκολα απέναντι στον Άρη. Η ομάδα του Κώστα Μέξα απώλεσε προβάδισμα 17 πόντων, όμως κατόρθωσε εν τέλει να πάει το παιχνίδι με τον Άρη στην παράταση χάρη στο τρίποντο του Θόρτον και εκεί επικράτησε με 91-86, βάζοντας τέλος στο σερί των 6 ηττών!

Και κατέληξε: «Θα πω αυτό που είπα και στους παίκτες μας. Για ακόμη μια φορά είμαι πολύ περήφανος για την ομάδα που έχουμε, τους χαρακτήρες που έχουμε και μπορούμε να πάμε ακόμη πιο ψηλά.

Έχουμε ανθρώπους που είναι χρόνια στο Μαρούσι, είναι κοντά μας, επομένως μόνο καλά πράγματα μπορούμε να έχουμε στην ομάδα».