Ολοκληρώθηκε η συνάντηση παικτών - Αγγελόπουλου, παραμένει η αβεβαιότητα στην AEK Betsson

ΑΕΚ

Ολοκληρώθηκε η συνάντηση παικτών - Αγγελόπουλου, παραμένει η αβεβαιότητα στην AEK Betsson

Χρήστος Τσάλτας 15:46 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 09:46 - 16.05.2024

Η συνάντηση των παικτών της ΑΕΚ Betsson με τον Μάκη Αγγελόπουλο ολοκληρώθηκε, με τον μεγαλομέτοχο της Ένωσης να δίνει στους παίκτες τις διαβεβαιώσεις που ζητούσαν, αλλά το μέλλον να παραμένει αβέβαιο.

Στην ΑΕΚ Betsson υπάρχουν και πάλι σημαντικές εξελίξεις, με την συνάντηση ανάμεσα σε Μάκη Αγγελόπουλο και παίκτες να ολοκληρώνεται.

Ο μεγαλομέτοχος της ΑΕΚ Betsson και οι αθλητές συζήτησαν για πάνω από 2 ώρες, με τον Μάκη Αγγελόπουλο να δίνει στους παίκτες τις διαβεβαιώσεις που ζητούσαν, αλλά ακόμη να μην υπάρχει κάτι περισσότερο.

Ο Μάκης Αγγελόπουλος δεσμεύτηκε να πληρώσει τα χρωστούμε στους παίκτες, οι οποίοι με τη σειρά του περιμένουν να καταβληθούν τα χρήματα στους λογαριασμούς τους για να επιστρέψουν στις προπονήσεις.

Φυσικά ομαδική προπόνηση δεν θα γίνει σήμερα (Πέμπτη, 11/4), ενώ το αρχικό πλάνο ήταν, εάν γίνει προπόνηση, να γίνει μια την παραμονή του αγώνα της ΑΕΚ Betsson με το Λαύριο για την Stoiximan Basket League.

Θυμίζουμε πως οι παίκτες της ΑΕΚ Betsson απέχουν από τις προπονήσεις εδώ και λίγες ημέρες, όπως ανακοίνωσαν στους ανθρώπους της ομάδας μετά το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ενώ ο Τζάστιν Τίλμαν βρίσκεται ήδη στις ΗΠΑ, αποχωρώντας από την Ένωση.

Ο Αμερικανός σέντερ ταλαιπωρήθηκε από κάταγμα στο πόδι, στις αρχές Φεβρουαρίου, το οποίο τον έθεσε στα πιτς για μεγάλο χρονικό διάστημα. Μάλιστα τις τελευταίες μέρες υπήρχε αισιοδοξία πως θα μπορέσει να επιστρέψει στη δράση, όμως κάτι τέτοιο δεν κατέστη δυνατό.

Ο Τίλμαν από τη στιγμή που δεν είχε την βελτίωση που περίμενε στον τραυματισμό του, αλλά και με δεδομένο πως δεν ήταν έτοιμος να επιστρέψει άμεσα στα παρκέ, πήρε την απόφαση να επιστρέψει στις ΗΠΑ για να δει ειδικό, ώστε να αξιολογήσει εκείνος την κατάσταση και να μπορέσει να κάνει την αποκατάσταση σύμφωνα με το πρόγραμμα που θα αναρτηθεί εκεί.

Πλέον η παρουσία του εκρηκτικού σέντερ στην ΑΕΚ Betsson ολοκληρώθηκε, με τον Τίλμαν να αναδεικνύεται MVP του μήνα στο BCL για τον Νοέμβριο, χάρη στις εμφανίσεις του. Την ίδια ώρα οι υπόλοιποι ξένοι της ομάδας (Κουζμίνσκας, ΜακΡέι, Ραντλ, Χολ, Χόλινς, Μόργκαν, Νάιτ) έδωσαν κανονικά το «παρών» στη συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο, η οποία ολοκληρώθηκε λίγο πριν τις 16:00 την Πέμπτη (11/4).

Έφυγε για Αμερική ο Τίλμαν, τέλος από την ΑΕΚ Betsson
STOIXIMAN BASKET LEAGUE

14:00 - 11.04.2024

Έφυγε για Αμερική ο Τίλμαν, τέλος από την ΑΕΚ Betsson

Η παρουσία του Τζάστιν Τίλμαν στην ΑΕΚ Betsson ολοκληρώθηκε, με τον Αμερικανό σέντερ να αναχωρεί για τις ΗΠΑ τις προηγούμενες μέρες. Όλοι οι υπόλοιποι ξένοι βρίσκονται στην συνάντηση με τον Μάκη Αγγελόπουλο.