Σε εξέλιξη η συνάντηση Αγγελόπουλου με τους παίκτες της ΑΕΚ Betsson για την κατάσταση στην ομάδα

Ο Μάκης Αγγελόπουλος

i

©InTime

Σε εξέλιξη η συνάντηση Αγγελόπουλου με τους παίκτες της ΑΕΚ Betsson για την κατάσταση στην ομάδα

Χρήστος Τσάλτας 13:10 - 11.04.2024 / Ανανεώθηκε: 15:32 - 16.05.2024

Ο Μάκης Αγγελόπουλος κάλεσε τους παίκτες της ΑΕΚ Betsson σε συνάντηση για να συζητήσουν για την κατάσταση που επικρατεί στην ομάδα αυτή την περίοδο.

Η κατάσταση βρίσκεται σε οριακό σημείο στο στρατόπεδο της ΑΕΚ Betsson, με τους παίκτες να προχωρούν σε αποχή από τις προπονήσεις λόγω των οφειλών προς το πρόσωπό τους.

Οι παίκτες της Ένωσης μετά το παιχνίδι κόντρα στον Απόλλωνα, στην Πάτρα, ενημέρωσαν τους ιθύνοντες την ομάδα για την κίνησή τους να απέχουν από τις προπονήσεις την εβδομάδα που έρχεται, λόγω της κατάστασης με τις οφειλές. Μάλιστα τόνιζαν πως αν γίνει μια ομαδική προπόνηση κατά τη διάρκεια της εβδομάδας, αυτή θα γίνει μόνο παραμονές του αγώνα της Κυριακής κόντρα στο Λαύριο.

Μεταξύ άλλων μάλιστα τόνιζαν πως ήθελαν συνάντηση με τον ισχυρό άνδρα της ΚΑΕ ΑΕΚ, Μάκη Αγγελόπουλο, για να αναλυθεί η κατάσταση και να βρεθεί μια λύση στα θέματα που έχουν προκύψει. Ένα αίτημα το οποίο έγινε δεκτό από την πλευρά Αγγελόπουλου.

Μάλιστα όπως αναφέρουν οι πληροφορίες του Sportal, το ραντεβού ανάμεσα στους παίκτες και τον Μάκη Αγγελόπουλο έχει ήδη ξεκινήσει ,με τον μεγαλομέτοχο της ΚΑΕ να θέλει να εξηγήσει στους παίκτες την κατάσταση, την ώρα που και οι ίδιοι οι παίκτες θα θέσουν θέματα επί τάπητος για την κατάσταση που υπάρχει. Σε κάθε περίπτωση, οι ώρες είναι κρίσιμες στο κιτρινόμαυρο στρατόπεδο και η συνάντηση αυτή αναμένεται να κρίνει πολλά για την συνέχεια της ομάδας.